Πολύ κοντά στους δολοφόνους της 38χρονης Κινέζας η ΕΛ.ΑΣ.

πολύ-κοντά-στους-δολοφόνους-της-38χρονη-1158015

Μια λέσχη σε μεγάλη συνοικία της Αθήνας κρύβει το μεγάλο μυστικό που θα οδηγήσει στους δράστες της δολοφονίας τη 38χρονης κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα σε ερημική περιοχή στα Βίλια.

Πολύ κοντά στους δολοφόνους της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια είναι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών από το τηλέφωνο της 38χρονης κατάφεραν να εντοπίσουν τις κινήσεις της όλο το διάστημα πριν από τον φρικτό της θάνατο.

Κατέληξαν σε μια παράνομη λέσχη σε μεγάλη συνοικία της Αθήνας την οποία φαίνεται να επισκεπτόταν πολύ συχνά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με την βοήθεια των κεραιών οι αστυνομικοί «είδαν» τις κινήσεις της 38χρονης η οποία έφευγε από το σπίτι της στο Μεταξουργείο, πήγαινε σε μια λέσχη στην πλατεία Κουμουνδούρου και από εκεί στην συνέχεια στην πολύ μεγάλη αυτή λέσχη στο κέντρο.

Οι αστυνομικοί από τις έρευνες στην περιοχή και μετά από καταθέσεις έμαθαν ότι η συγκεκριμένη λέσχη ήταν κλειστή για τουλάχιστον 2 εβδομάδες χωρίς κανένας να μπαίνει και να βγαίνει από εκεί.

Αυτό που προσπαθούν να μάθουν τώρα είναι η σχέση που είχε η άτυχη 38χρονη με τους ιδιοκτήτες της λέσχης που είναι πολύ γνωστή στους λάτρεις του τζόγου.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook