Πολύ εκνευρισμένος ο Κριστιάνο Ρονάλντο επειδή… δεν σκόραρε στη νίκη της ομάδας του

πολύ-εκνευρισμένος-ο-κριστιάνο-ρονάλ-1205758

Γιουβέντους πέρασε εύκολο απόγευμα στην 30ή αγωνιστική της Serie A, αφού υποδέχθηκε στο Τορίνο την Τζένοα και τη νίκησε με 3-1, με συνέπεια να βρεθεί ξανά έναν πόντο πίσω από τη Μίλαν στο βαθμολογικό πίνακα.

Παρά το θετικό αποτέλεσμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φαινόταν χαρούμενος, καθώς δεν κατάφερε να προσθέσει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Μάλιστα, με τη λήξη της αναμέτρησης πέταξε τη φανέλα με το «7» στο έδαφος, όπου την μάζεψε ένα ball boy.

Αυτή του η ενέργεια επικρίθηκε αρκετά από φιλάθλους και τα ιταλικά ΜΜΕ. Mάλιστα, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η δυσαρέσκειά του συνεχίστηκε με τον ίδιο να χτυπάει έναν τοίχο στα αποδυτήρια, να κάνει ντουζ και να αποχωρεί χωρίς να μιλήσει σε κανέναν.

Η διαδικτυακή έκδοση της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι αυτή του η αντίδραση πιθανόν να συνδέεται με την επιθυμία του να μην συνεχίσει να αγωνίζεται στο Τορίνο. Η AS μάλιστα σχολιάζει το περιστατικό αναφέροντας ότι ο Ρονάλντο θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πίρλο πάντως στις δηλώσεις του μετά από το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο πλευρό του Πορτογάλου σταρ: «Για τη φανέλα στο έδαφος; Ο Κριστιάνο ήταν απλά θυμωμένος που δεν σκόραρε κάποιο γκολ. Είναι φυσικό για κάποιον παίκτη του επιπέδου του να θυμώνει όταν θέλει να αυξήσει το ρεκόρ του».

Ο Ρονάλντο τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 37 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει 32 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ.

Πηγή: sport24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook