Πολλοί οι μνηστήρες για να αγοράσουν τη χρεωμένη «Ναυτεμπορική»

Απορρίφθηκαν τα προσωρινά μέτρα κατά της δημοπρασίας των περιουσιακών στοιχείων του ομίλου «Ναυτεμπορική», που είχε καταθέσει η ιδιοκτησία των αδελφών Αθανασιάδου.

Στις 24 Μαρτίου θα ανοίξουν από τον ειδικό διαχειριστή οι προσφορές για τους τρεις διαγωνισμούς, για το τυπογραφείο-εφημερίδα και την ιστοσελίδα, την ακίνητη περιουσία της εφημερίδας καθώς και μια ανεξάρτητη ιστοσελίδα.

Τις τελευταίες ημέρες πυκνώνουν και οι πληροφορίες για πλειάδα ενδιαφερομένων που επιθυμούν να αποκτήσουν την εκτυπωτική μονάδα και την ιστοσελίδα της «Ναυτεμπορικής». Εκτός από το συγκρότημα της «Καθημερινής» και την Άλτερ Έγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη, στους ενδιαφερόμενους φέρεται να βρίσκονται Ο Δ. Μάρης και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος της DPG αλλά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μέσω offshore εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκρότημα της «Ναυτεμπορικής» εντάχθηκε στην ειδική διαχείριση για ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις ύψους 12 εκατ. ευρώ, διαθέτει ακίνητη περιουσία αξίας άνω των 60 εκατ., ενώ η εφημερίδα και η ιστοσελίδα είναι κερδοφόρες. Στους μήνες της ειδικής διαχείρισης οι μισθοί των εργαζομένων πληρώνονται κανονικά.

Πηγή: typologies.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροMasterChef: Τις πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και πήρε την εκδίκησή του | Video
Επόμενο άρθροSelf test κορονοϊού: Δείτε βήμα – βήμα πώς θα το κάνετε μόνοι σας | Video

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ