Πολλές απουσίες για Κέρκυρα τα Χανιά – Ομαλά ολοκληρώνει ο Πλατανιάς

πολλές-απουσίες-για-κέρκυρα-τα-χανιά-953717

Πολλά και μεγάλα προβλήματα περιλαμβάνονται τελικά για τα Χανιά για το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Η αποστολή αναχωρεί το βράδυ με τελικό προορισμό το νησί των Φαιάκων, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να μην συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ειδικότερα, εκτός δράσης έμειναν οι Γρομητσάρης, Πάνος, Τριανταφυλλάκος και Λεοζίνιο. Από ‘κει και πέρα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός των Χανίων συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουτζαβασίλης, Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Καραγεώργης, Ανδρέου, Κάσσος, Ουνγιαλίδης, Παπαχρήστος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Μαρτίνεθ, Βρεττός, Δημητριάδης, Αρναρέλλης, Κουσκουνάς, Ναζλίδης, Τζιώρας.

Από την άλλη πλευρά, ο Πλατανιάς ολοκληρώνει το Σάββατο την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οπως όλα δείχνουν, θα παρουσιαστεί κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο Περιβολίων, καθώς το μοναδικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ο Μάικιτς.

Σε ό,τι αφορά την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 ξεκίνησε την Παρασκευή το απόγευμα με το παιχνίδι στη Δράμα, ανάμεσα σε Δόξα-Παναχαϊκή, που ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1.

Η 5η αγωνιστική

Δόξα Δράμας-Παναχαϊκή 1-1

Κυριακή

14:45 Πλατανιάς-Απόλλων Σμύρνης

15:00 Λεβαδειακός-Απόλλων Λάρισας

15:00 Εργοτέλης-Καραϊσκάκης

15:00 Κέρκυρα-Χανιά

Δευτέρα

17:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Πόντου

Βαθμολογία (Σε 4 αγων.)

1.Απόλλων Σμύρνης 10

-.Πλατανιάς 10

3.Παναχαϊκή 9*

-.ΠΑΣ Γιάννινα 8

5.Καραϊσκάκης 7

6.Δόξα Δράμας 6*

-.Απόλλων Λάρισας 5

8.Χανιά 4

-.Λεβαδειακός 4

-.Εργοτέλης 4

11.Κέρκυρα -3

12.Απόλλων Πόντου -6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook