Πολλά λεφτά… Ο γιατρός-μαϊμού «έφαγε» 55 εκατ. ευρώ από τον Κοντομηνά!

πολλά-λεφτά-ο-γιατρός-μαϊμού-έφαγε-5-463795

Βροχή πέφτουν οι αποκαλύψεις για την «πολυποίκιλη» παράνομη δράση του απατεώνα «γιατρού»; «πιλότου» κλπ ο οποίος όπως φαίνεται κατάφερε να εξαπατήσει πολύ κόσμο.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα στο ραδιόφωνο του Alpha ο δημοσιογράφος, Δήμος Βερύκιος, ο κομπογιαννίτης «γιατρός» είχε καταφέρει να εξαπατήσει τον Δημήτρη Κοντομηνά αποσπώντας του ένα τεράστιο ποσό της τάξης των 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Νέα στοιχεία για τον απατεώνα γιατρό: Ψάρευε τα θύματά του από …εκκλησίες – Το λάθος που τον πρόδωσε – Media

Φωτό από την πρόσοψη της έπαυλης- φρούριο που διατηρεί ο «μαϊμού» γιατρός στην Αγία Μαρίνα

Ειδικότερα, ο «μαϊμού» γιατρός φέρεται πριν από χρόνια να είχε πλησιάσει τον κ. Κοντομηνά, προσπαθώντας να του πουλήσει αρχεία πρώην στελέχους της ΕΥΠ που ήθελε η… CIA, καθώς και προηγμένα δορυφορικά συστήματα από τις ΗΠΑ. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ είχε εκδοθεί και διαταγή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα σε βάρος του.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha με τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή, ο Βερύκιος αποκάλυψε συνομιλία του με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά για τον συγκεκριμένο άνδρα.

«Του λέω αυτό το λαμόγιο τι είναι; Μου λέει αυτός είναι πράκτορας του CIA» πρόσθεσε από την πλευρά του ο Δήμος Βερύκιος μιλώντας στην εκπομπή Ραντάρ.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης πως ο κ. Κοντομηνάς αποτελεί έναν από τους ευφυέστερους του «επιχειρείν» αλλά τον είχε προειδοποιήσει όταν αντίκρισε τον «γιατρό» πως είναι τοξικός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook