Πολιτική θύελλα από τη δήλωση Καμμένου για τη «νεκρή» συμφωνία των Πρεσπών

Πολιτική αναταραχή προκαλεί η νέα παρέμβαση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου σχετικά με τις εξελίξεις για την συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος έριξε «βόμβα» λέγοντας ότι «μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης “συμφωνίας των Πρεσπών”».

Ο υπουργός Άμυνας που έχει δεσμευθεί να μπλοκάρει τη συμφωνία στην ελληνική Βουλή, με δήλωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος κάνει λόγο για προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο.

«Ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών αποδεικνύουν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς, αλλά και ότι δικαιώνουν όλους όσοι από την πρώτη στιγμή επιμένουμε στη βεβαιότητα ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο».

ΚΙΝΑΛ: Υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο;

Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Καμμένου, ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Σταμάτης Μαλέλης, σημείωσε δηκτικά ότι «μετά και τις δηλώσεις Καμμένου, το κρίσιμο ερώτημα είναι: “Υπάρχει κυβέρνηση στον τόπο, και μάλιστα αξιόπιστη για να χειρισθεί τα Εθνικά Θέματα;”. Άφωνος πάλι ο πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών; Η απάντηση αυτονόητη…».

topontiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ