Πολιτική συγκέντρωση-συνεστίαση διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Χανίων με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη

Πολιτική συγκέντρωση-συνεστίαση στο Κέντρο Πορτοκάλι στο Γεράνι του Πλατανιά διοργανώνει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 20:30, η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς που συμμετείχαν στην Πανεργατική Απεργία της Τετάρτης 9 Ιουνίου και πραγματοποίησαν μια από τις μαζικότερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων στον Νομό Χανίων.

Η απεργιακή μάχη που δόθηκε με επιτυχία στον Νομό μας, όπως και σε όλη την χώρα μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο για την αντεπίθεση του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

Οι δεκάδες χώροι δουλειάς σε Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα που νέκρωσαν στον Νομό Χανίων, οι εκατοντάδες μαθητές, φοιτητές, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι και μικρομεσαίοι μαγαζάτορες που συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς είναι η καλύτερη απόδειξη ότι ο λαός μας μπορεί και πρέπει να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι να μπει τέρμα στην αναμονή, με ισχυρό ΚΚΕ παντού.

Το ΚΚΕ δίνει όλες του τις δυνάμεις στην ανασύνταξη του εργατικού-κινήματος που θα συναντιέται σε ένα ενιαίο πανελλαδικό αγώνα, με οργάνωση και προετοιμασία από τα «κάτω», με εστίες αντίστασης σε κάθε κλάδο, χώρο δουλειάς, σπουδών, σε κάθε χωριό και γειτονιά. Τώρα είναι η ώρα να μπει τέρμα στην αναμονή, στην λογική που λέει να φύγει μια αντιλαϊκή κυβέρνηση και να έρθει μία άλλη, που θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο εξυπηρέτησης των αξιώσεων του μεγάλου κεφαλαίου, των δεσμεύσεων στην ΕΕ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας και της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης Νοέμβρη-Δεκέμβρη 2022 , οργανώνει πολιτική συγκέντρωση-συνεστίαση στο Κέντρο Πορτοκάλι στο Γεράνι του Πλατανιά την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

Ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα παίξει μουσική ο Δημήτρης Βακάκης με το συγκρότημα του, ενώ θα χορέψει ο χορευτικός σύλλογος: «Οι Πελασγοί»

zarpanews.gr

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ