Περιοδείες των τομεακών επιτροπών του ΚΚΕ ενόψει της Πρωτομαγιάς

περιοδείες-των-τομεακών-επιτροπών-το-1434097

Οι τομεακές επιτροπές της ΚΟ του ΚΚΕ Κρήτης για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς πραγματοποιούν περιοδείες σε χώρους δουλειάς, συνοικίες και χωριά.

«Η φετινή Πρωτομαγιά αποτελεί σταθμό στην πάλη της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στην ακρίβεια και στα κυβερνητικά μέτρα – κοροϊδία, στην προσπάθεια να δυναμώσει το μέτωπο της διεκδίκησης ουσιαστικών αυξήσεων σε μισθούς, Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και μέτρων στήριξης του λαϊκού εισοδήματος, αλλά και στον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις τραγικές επιπτώσεις του στον λαό.

Σήμερα Σάββατο 30/4 θα πραγματοποιηθούν:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις Καλύβες του Δήμου Αποκορώνου Χανίων, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Μελισσάκη Νικήτα, μέλος του ΤΓ Χανίων και Δημοτικό Σύμβουλο Αποκορώνου με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε ξενοδοχεία στον Πλατανιά Χανίων, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Μπυράκη Γιώργο, μέλος του ΤΓ Χανίων.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Αρκαλοχώρι και σε χωριά του δήμου Μινώα, στις 11πμ, με επικεφαλής την Φανιουδάκη Σουλα, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο Creta Maris στην Χερσόνησο, στις 2μμ, με επικεφαλής τον Ορφανό Στέλιο, μέλος της ΕΠ Κρήτης.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο Cactus στην Σταλίδα Χερσονήσου, στις 2:30μμ, με επικεφαλής τον Κοκοσάλη Ανδρέα, μέλος του ΓΠ Κρήτης.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook