Πόλεμος στην Ουκρανία: Βίντεο ντοκουμέντο από την πυραυλική επίθεση στο εμπορικό κέντρο του Κρεμεντσούκ

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης με πυραύλους στο εμπορικό κέντρο του Κρεμεντσούκ της Ουκρανίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου και οι εικόνες είναι τρομακτικές.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω, από πλάνα καμερών ασφαλείας ενός πάρκου δίπλα στο εμπορικό κέντρο του Κρεμεντσούκ, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι κάνουν τη βόλτα τους ενώ ξαφνικά πέφτει ο πύραυλος πάνω στο κτήριο.

Αμέσως, οι άνθρωποι στο πάρκο αρχίζουν να τρέχουν τρομαγμένοι, να μαζεύουν τα παιδιά τους και να προσπαθούν να φύγουν μακριά ενώ πέφτει «βροχή» από τα συντρίμμια του εμπορικού κέντρου. Ένας άνθρωπος, μάλιστα, στην προσπάθειά του να αποφύγει τα κομμάτια που πέφτουν, βουτάει στη λίμνη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της πυραυλικής επίθεσης στο εμπορικό κέντρο:

Αναθεωρήθηκε προς τα κάτω ο αριθμός των αγνοούμενων

Στους 21 ανέρχονται οι αγνοούμενοι από την επίθεση με πυραύλους των ρωσικών δυνάμεων χθες (27.6.2022) στο εμπορικό κέντρο του Κρεμεντσούκ, με τον αριθμό να αναθεωρείται προς τα κάτω από τις Αρχές της Ουκρανίας, διότι η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για 36 ανθρώπους.

Η πυραυλική επίθεση άφησε 18 νεκρούς, 59 τραυματίες και 21 αγνοούμενους αλλά και ένα κατεστραμμένο κτήριο, το 60% του οποίου έχει καταστραφεί, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας, Ντένις Μοναστίρσκι.

«Από τώρα μπορώ να πω ότι το 60% των ερειπίων αυτού του εμπορικού κέντρου έχει αποσυναρμολογηθεί. Υπάρχουν 59 τραυματίες που πήγαν χθες στο νοσοκομείο, 25 από αυτούς νοσηλεύτηκαν», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών σε ουκρανικά ΜΜΕ.

Την ίδια ώρα οι έρευνες των πυροσβεστών και των στρατιωτών στα συντρίμμια του πολυσύχναστου εμπορικού κέντρου στο Κρεμεντσούκ συνεχίζονται αγωνιωδώς. Συγγενείς των αγνοουμένων περιμένουν σε ένα ξενοδοχείο στον δρόμο όπου βρίσκεται το εμπορικό κέντρο και όπου οι διασώστες έχουν στήσει τη βάση τους.

newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ