Πόλεμος στην Creta Farms: «Ο αδερφός μου το έσκασε σε φορτηγό με χοίρους»

πόλεμος-στην-creta-farms-ο-αδερφός-μου-το-έσκασ-806740

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει πλέον η κόντρα των αδερφών Δομαζάκη, μετά την επεισοδιακή γενική συνέλευση της Creta Farms που έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας και μάλιστα, ενώ οι τράπεζες αναμένουν αύριο δεσμευτικές προσφορές του στρατηγικού επενδυτή.

Κι ενώ η πλευρά του προέδρου του ΔΣ, Εμμανουήλ Δομαζάκη κατηγορεί τον αδερφό του ότι προσπάθησε να καταλάβει το προεδρείο με πραξικοπηματικό τρόπο, ο Κώστας Δομαζάκης, περνά στην αντεπίθεση και δηλώνει ότι ο αδερφός του, φοβούμενος για μηνύσεις και για αυτόφωρο, «έσπευσε να εξαφανιστεί σκαρφαλώνοντας την καρότσα φορτηγού αυτοκινήτου μεταφοράς χοίρων». Όπως υποστηρίζει μάλιστα, υπάρχει και αποδεικτικό υλικό.

Ο Κώστας Δομαζάκης καταγγέλλει μάλιστα την άλλη πλευρά για ψευδείς ανακοινώσεις, ενώ σημειώνει ότι η Γενική Συνέλευση δεν διεκόπη.

Συγκεκριμένα, ο Κ. Δομαζάκης αναφέρει:

«Παρακολουθώ άναυδος το κρεσέντο ψεύτικων ανακοινώσεων αλλά και διαρροών της συμμορίας του Εμ. Δομαζάκη για τα τεκταινόμενα στην σημερινή Γενική Συνέλευση της Creta Farms. Είναι πράγματι αξιοθαύμαστο το γεγονός πως σε τόσες λίγες ανακοινώσεις και διαρροές μπορούν να ειπωθούν τόσο πολλά ψέματα.

Ψέμα πρώτο: Διεκόπη η Γενική Συνέλευση.

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε καταχρηστική προσπάθεια διακοπής από τον κ. Εμ. Δομαζάκη αλλά η Συνέλευση ολοκληρώθηκε κανονικά και εξελέγη με βάση τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία νέο ΔΣ της Creta farms.

Ψέμα δεύτερο: Με απόφασή του ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης διέκοψε εκ νέου για την 3η Οκτωβρίου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να διακόψει μια Γενική Συνέλευση στην οποία δεν ήταν παρών. Αλλά και να ήταν παρών δεν θα μπορούσε να μεταθέσει εκ νέου την Γ.Σ αν δεν υπήρχε σύμφωνη γνώμη των παρισταμένων. Επιπλέον πρέπει ο κ. Εμ. Δομαζάκις να αποφασίσει τι είναι αληθές. Αυτό που λέει στις ανακοινώσεις του ή εκείνο που διέρρευσε με email σε δημοσιογράφους η εταιρία την οποία πληρώνει με 16.500 ευρώ το μήνα (από τα χρήματα που δεν έχει η Creta Farms) ότι εγώ προπηλάκισα τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης; Προπηλακίζεται άραγε ο απόντας;

Ψέμα τρίτο: Προπηλάκισα τον Εμ. Δομαζάκι

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Δομαζάκις προπηλάκισε τον έγκριτο καθηγητή Εμπορικού Δικαίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κ. Νικόλαο Τέλλη. Για αυτό υπάρχει και αποδεικτικό υλικό. Μάλιστα ο κ. Εμ. Δομαζάκις φοβούμενος την υποβολή μηνύσεως και τη διαδικασία αυτοφώρου έσπευσε να εξαφανιστεί σκαρφαλώνοντας την καρότσα φορτηγού αυτοκινήτου μεταφοράς χοίρων. Και για αυτό υπάρχει αποδεικτικό υλικό.

Αυτά για αρχή. Περισσότερες λεπτομέρειες το συντομότερο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΟΜΑΖΑΚΗΣ»

Με πληροφορίες από newmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook