Πόλεμος Μπογδάνου – Πολάκη για αγωγή του 2017 – Τι απαντά ο Χανιώτης βουλευτής

πόλεμος-μπογδάνου-πολάκη-για-αγωγή-1066385

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας έκρινε ένοχο τον Παύλο Πολάκη για το αδίκημα της προσβολής προσωπικότητας, κάνοντας δεκτή την αγωγή του βουλευτή Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, σύμφωνα με ανάρτηση του τελευταίου.

Οι δύο άνδρες έσπευσαν να συνεχίσουν τη διαμάχη τους στα… social media, με εκατέρωθεν αναρτήσεις, τον μεν της Νέας Δημοκρατία να πανηγυρίζει για τις «ύβρεις» που κόστισαν σε εκείνον του ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Πολάκη να προχωράει σε νέα επίθεση, βάζοντας στην κουβέντα και τον εκδότη στα «Παραπολιτικά», επειδή πήρε αρκετές χιλιάδες κρατικά χρήματα για διαφήμιση σε… ανύπαρκτο σάιτ.

Ειδικότερα, ο κ. Μπογδάνος ανήρτησε το παρακάτω κείμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη έκανε δεκτή αγωγή που κατέθεσα το 2017 εναντίον του Παύλου Πολάκη για προσβολή προσωπικότητας με τον ποινικολόγο-ήρεμη δύναμη, σύμβουλο ΔΣΑ και συναγωνιστή, Δημήτρη Χρ. Αναστασόπουλο.

Οι επαναλαμβανόμενες, χυδαίες ύβρεις κόστισαν στον βουλευτή Χανίων ΣΥΡΙΖΑ € 7000, που, πλην εξόδων, θα δοθούν στην Κιβωτό του Κόσμου».

Ο Παύλος Πολάκης έστειλε τη δική του απάντηση, σχολιάζοντας οτι δεν έφταιγαν αυτά που είπε, αλλά ο τρόπος του, επισημαίνοντας οτι θα συνεχίζει να τον… ξεμπροστιάζει:

«Ρε κακομοίρη Μπόγδανε 10 ημέρες είχες την απόφαση στα χέρια σου (φωτό 1), αλλά δεν τολμούσες να την αναφέρεις γιατί το πρωτόδικο Δικαστήριο δέχθηκε ότι όσα είχα γράψει στο facebook για εσένα («παράσιτο και θεραπαινίδα του καναλάρχη που σε ταΐζει είσαι και θα ήσουν» και «την κοπριά που εκτοξεύεις» κλπ) όταν είχες κατηγορήσει τον Σύριζα και τον Αλέξη Τσίπρα για την απόπειρα κατά του Παπαδήμου, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΗ, παρά μόνο ότι «δεν συνάδουν κατά το ύφος τους με το δημόσιο λόγο, με τον οποίο πρέπει να εκφράζεται δημοσίως ένας πολιτικός» (φωτό 2, 3,4).

Τι έγινε και την θυμήθηκες ξαφνικά? Μήπως σου το ζήτησε ο ξεφτίλας εργοδότης σου ο Κουρτάκης ως αντιπερισπασμό μετά την αποκάλυψη για το ανύπαρκτο site «velona& klosti.gr», μέσω του οποίου «τσίμπησε» 48.000€ το 2014 από το ΚΕΕΛΠΝΟ? (Φωτό 5 )

Δεν μασάω! Αυτόν θα τον ξεμπροστιάσω για ό,τι έχει κάνει και με σένα μικρέ ακροδεξιέ θα τα πούμε στο Εφετείο!!

Μέχρι τότε, άντε καμιά βόλτα στο Ελληνικό για να βοηθήσεις τον άλλο ακροδεξιό φίλο σου μήπως και βάλει μπροστά τις μαϊμού μπουλντόζες της Βικιπαίδεια……»

zarpanews.gr

One thought on “Πόλεμος Μπογδάνου – Πολάκη για αγωγή του 2017 – Τι απαντά ο Χανιώτης βουλευτής

  1. Τρικυμία εν κρανίο ο Παυλής!!! κάποιος δικός του πρέπει να του πει να μαζευτεί… έχει καταντήσει κουραστικός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook