Πόλεμος εξωδίκων – Στα δικαστήρια οι κόρες της Λάσκαρη για την περιουσία της

πόλεμος-εξωδίκων-στα-δικαστήρια-οι-κ-871272

Τα χρέη της βίλας στο Πόρτο Ράφτη ήταν η αφορμή για την ανταλλαγή των εξωδίκων μεταξύ της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου

Το πρωί της Δευτέρας (3/6), κεντρικό θέμα συζήτησης στις πρωινές εκπομπές ήταν το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η δημοσιογράφος Ρομίνα Ξύδα, στο οποίο αναφέρεται αναλυτικά ο πόλεμος εξωδίκων στον οποίο έχουν προβεί οι δύο κόρες της Ζωής Λάσκαρη. Μήλον της έριδος φέρεται να είναι η βίλα της ηθοποιού στο Πόρτο Ράφτη, το μερίδιο από την οποία έχει αποποιηθεί ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Protothema.gr, τον Δεκέμβριο του 2018, εστάλη ένα εξώδικό από την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στη Μάρθα, σύμφωνα με το οποίο την καλεί εντός δύο ημερών να της παραδώσει αντίγραφα των κλειδιών της κατοικίας, προκειμένου να την επιδείξει σε υποψήφιους αγοραστές, αλλιώς θα προέβαινε σε αντικατάσταση της κλειδαριάς. Αυτό συμβαίνει γιατί το σπιτι ήταν προς πώληση.

Λίγες ημέρες αργότερα, ωστόσο, έρχεται ένα άλλο εξώδικο από τη Μάρθα, το οποίο αναφέρει πως το σπίτι δεν είναι αυτοσυντηρούμενο και τα χρήματα δεν φυτρώνουν σε κάποιο δέντρο. «Δε δώσατε ούτε ένα ευρώ σε χρέη που μας βαραίνουν… φρόντισε να μας προσδιορίσεις ποια θα είναι η συμμετοχή σου στα έξοδα του σπιτιού που τρέχουν», γράφει, μεταξύ άλλων.

Έρχεται ένα άλλο εξώδικο λίγους μήνες μετά, στο οποίο η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κάνει μία εκτενή αναφορά στη Μάρθα και της λέει: «Ο πατέρας μας, ο Αλέξανδρος, κάλυπτε για περισσότερα από 40 χρόνια κάθε σου ανάγκη, πώς είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι ο πατέρας μας σου οφείλει έστω κι ένα ευρώ;»

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Μαρία Ελένη ζητά να διοριστεί ως προσωρινός διαχειριστής της περιουσίας της Ζωής Λάσκαρη ο επί πολλά χρόνια σύντροφος της Μάκης Σούλης και να διανείμει ανάμεσα στις δύο αδερφές, όσα περιλαμβάνονται σε τραπεζική θυρίδα. Οι δύο αδελφές κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν στα δικαστήρια τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook