Πολάκης: Ξεπεράσαμε Βέλγιο και Ιταλία σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού! Συγχαρητήρια…

πολάκης-ξεπεράσαμε-βέλγιο-και-ιταλία-1364447

Με δύο αναρτήσεις ο πρώην αν. υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, επισημαίνει ότι πλέον ξεπεράσαμε σε αριθμό θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού το Βέλγιο – για το οποίο πριν από ένα χρόνο ο Άδωνης Γεωργιάδης πανηγύριζε γιατί είχαμε 12 φορές λιγότερους θανάτους αναλογικά παρότι έχουμε σχεδόν τον ίδιο πληθυσμό, αλλά και την Ιταλία!

Παράλληλα σε δεύτερη ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης παραθέτει συντριπτικά στοιχεία για την υψηλότατη θνητότητα στις ΜΕΘ, ενώ κάνει και την σύγκριση με την πολύ χειρότερη εικόνα στις ΜΕΘ της επαρχίας συγκριτικά με τις ΜΕΘ των μεγάλων κεντρικών νοσοκομείων.

“ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΠΛΕΥΡΗ-ΓΚΑΓΚΑ!!

Με το ρεκόρ των 17.365 ΘΑΝΑΤΩΝ τους τελευταίους 7 μήνες ,που μας έφτασαν στους 27.160 συνολικά ,ΣΗΜΕΡΑ «ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ»ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ :2.628!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί ήταν «πολυτέλεια οι ΜΕΘ και γιατί δεν έφεραν τα μονοκλωνικά αντισώματα από το Γενάρη Φλεβάρη πέρυσι και τα αντιικα χάπια από το Γενάρη φέτος!!!(φωτο 1-2)

Ακροδεξιε “αρχειοθετημένε” πωλητή νανογιλεκων και προστάτη των λαδεμπορων, ΑΔΩΝΗ Γεωργιάδη ,που ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΦΩΝΑΖΕΣ ΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ 12 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ;;;;;(το βίντεο στο πρώτο σχόλιο)”

“Επειδή ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ……

Η μέση θνητότητα στις ΜΕΘ στην Ελλάδα ,όλη τη διάρκεια της πανδημιας ήταν πάνω από 65%,οπως φαίνεται από τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν η διέρρευσαν από το έγγραφο του ΕΟΔΥ!

Για σύγκριση παραθέτω τις παρακάτω φωτογραφίες (1-2) που φαίνεται η θνητότητα στις ΜΕΘ στην Ολλανδία στα 4 πανδημικά κυματα,όπως ανακοινώθηκαν στο παγκόσμιο συνέδριο Εντατικής θεραπείας που έγινε τις προηγούμενες μέρες στις Βρυξέλλες !!

Οι λόγοι της διαφοράς είναι δυο

1) Η τεράστια διαφορά στη θνητότητα στην Ελλάδα ,ανάμεσα στις ΜΕΘ του κέντρου και των μεγάλων πόλεων (από 30 εως 50% )από την υπόλοιπη επαρχία (από 70-100%σε ορισμένες)

Και 2) Το ανοιγμα κρεββατιων χωρίς στελέχωση και χωρίς στελέχωση έμπειρου προσωπικου είτε ιατρικού είτε νοσηλευτικού.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ! Αλλά ήθελε ΓΝΩΣΗ,ΣΧΕΔΙΟ,ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ(task force) και προπαντός ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ που θα οργάνωνε και θα επέτρεπε την υλοποίηση ενός τέτοιου σχεδίου!

Τα είπα από τις πρώτες μέρες της πανδημιας στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγειας το Μαρτη του 2020.

ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ,ΟΥΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ,ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ !

Μόνο κρίμα για τις ζωές που χάθηκαν ….

ΥΓ Στη φωτογραφία 3 η αντιμετώπιση ενός βαρέως πάσχοντος ασθενή covid (εκτός των άλλων) με θεραπεία νεφρικής υποκατάστασης με απομάκρυνση κυτοκινων με ειδικο φίλτρο”

5 thoughts on “Πολάκης: Ξεπεράσαμε Βέλγιο και Ιταλία σε θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού! Συγχαρητήρια…

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΠΑΥΛΗΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ KAI ΟΥΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΣΟΥΜΠΚΟΜΑΝΤΝΑΝΤΕ ΜΑΡΚΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚΙ.
    ΓΙΑΝΤΑ ΜΠΡΕ ΟΜΩΣ «ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ» ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ??????
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΧΑΝΙΩΝ?????
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ????

  2. ΠΟΛΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΕΛΓΙΟ & ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
    ΟΠΩΣ ΔΕ ΓΙΝΑΜΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΩΝ

  3. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 21.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook