Πολάκης: Θυμάσαι ξεφτιλισμένε… που ούρλιαζες πως θα με χώσεις φυλακή;

πολάκης-θυμάσαι-ξεφτιλισμένε-που-ού-1130786

Μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει ο βουλευτής Χανιών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης, «καρφώνει» αλύπητα το κράτος της «ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε.», από την ανευθυνότητα και τις απευθείας αναθέσεις του Περιφερειάρχη Αττικής, τη Δόμνα Μιχαηλίδου που άφησε ανήλικα παιδιά χωρίς σχολικά γεύματα, τις αποκαλύψεις της «ΕφΣυν» για τον Άδωνη Γεωργιάδη που βαδίζει στα χνάρια του Κουρτς της Αυστρίας με εταιρεία δημοσκοπήσεων, τον Πρωθυπουργό που ως «happy traveler» έχει χαθεί από τη δημόσια θέα, μέχρι και τον Δήμαρχο Αθηναίων που χρεώνει τους πολίτες άλλα 5 εκ. ευρώ για… πλατάνια.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ,αυτά συμβαίνουν στο κράτος της “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε.”:

1)Η Αττικη πνίγηκε γιατί ο Πατουλης δεν ειχε εργολαβία για καθαρισμό ρεμματων και φρεατίων.Μέχρι τέλος του 2020 υπήρχε η με διαγωνισμό τριετής από το 2018 εργολαβία της Δούρου .Φέτος ο Πατουλης έκανε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ (αυτος ο κορωναιος τι ΦΑΓΟΠΟΤΙ έγινε στο όνομα του….) πριν λίγες μέρες και δεν καθαρίστηκε βέβαια τίποτα.

2)Η Δόμνα Μιχαηλίδου η Υφυπ Εργασιας , (αυτή που θεωρούσε ψυχασθένεια την αντίσταση στη Χούντα ) άφησε χωρίς σχολικά γεύματα χιλιαδες παιδιά γιατί το Ελεγκτικό συνέδριο ακύρωσε το διαγωνισμό για τη σίτιση καθώς ειχε αποκλείσει όλες τις τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και είχε δώσει τη δουλειά σε πέντε έξι μεγαλους !!( κατανοητό το γιατί μεσαιοταξιτη μου που έχαψες το παραμύθι του Μητσοτακη πως θα φέρει ανάπτυξη;;)

3)Ο υπουργος ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Αδωνης Γεωργιαδης,πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη να κάνει ανάθεση ( με λεφτά του υπουργείου όχι δικα του βέβαια) σε κολλητό του κουμπάρου του, σε εταιρεία δημοσκοπήσεων για το ακροδεξιό Βεργινα TV,για να τον βγάζουν πρώτο στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων!!! Ο,τι δηλαδή έκανε και ο ομογάλακτος Αυστριακός Κουρτς και κάνει και ο Μητσοτάκης .

Συνεχίζει αυτό που έκανε από το ΚΕΕΛΠΝΟ σε Κουρτακη και Σια και ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ απειλεί από τα τηλεπαράθυρά σαν πρησμένη κοκκινοπιπερια!!

3)Ο Μητσοτάκης έχει «χαθεί απ τ´αβγορα» (από τη δημόσια θεα δηλαδή) εδώ και τρεις μέρες!!

Σήμερα που βγήκε ήλιος από κάποια παραλία θα ανεβάσει φωτογραφία .

Ο Ανηψιος Μπακογιάννης χαίρεται γιατί με τόσα νερά θα φυτρώσουν τα πλατανια για να φάει άλλα 5 εκατομμύρια τώρα που πήγε κουβά ,ο μεγάλος περίπατος-περίδρομος!!!

ΥΓ Γεωργιάδη εμαθα πως η υπόθεση με τους 22 μαϊμού διορισμούς σου στο ΚΕΕΛΠΝΟ (αυτοί ντε που ήταν συνεργάτες σου στο Υπουργειο και φαίνονταν πως δούλευαν στις δομές των οροθετικών)τελέωσε και η κυρία ανάκριση μετά την άσκηση διωξης το 2028 και η πρόταση του Εισαγγελέα είναι να διωχθεί για κακούργημα η συμμορία (Πουλης Παπαδημητριου, Θεοφιλατου Οικονόμου κλπ) που είχες στήσει εκεί!!!

Θυμάσαι ξεφτιλισμένε που όταν το είχα αποκαλύψει στη Βουλή και είχα πάει τα στοιχεία στον εισαγγελέα ,ούρλιαζες πως θα με χώσεις φυλακή;;;;;

Υγ2Για αυτή την υπόθεση διώξατε τον Αρκουμανεα;;;;»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook