Πολάκης σε Κεραμέως: Είστε μίξη βαλκάνιας ορθόδοξης ταλιμπανικής ακροδεξιάς με τον νεοφιλευθερισμό της Θάτσερ

πολάκης-σε-κεραμέως-είστε-μίξη-βαλκάν-901082

Επίθεση στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως εξαπέλυσε την Παρασκευή ο Παύλος Πολάκης μέσω της σελίδας του στο Facebook, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της Υπουργού Παιδείας για το μάθημα της ιστορίας.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αναφέρεται στην κ. Κεραμέως με σκληρούς χαρακτηρισμούς σημειώνοντάς στην ανάρτησή του τα εξής:

«ΌΧΙ κυρία Κεραμέως! Δε σας νοιάζει τόσο η ανάπτυξη της «εθνικής συνείδησης» μέσα από το μάθημα της Ιτσορίας αλλά η ΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ταξικής συνείδησης στα παιδιά των φτωχώτερων λαϊκών στρωμάτων!!!

ΌΧΙ κυρία Κεραμέως! Δεν είστε φιλελέυθερη αστός πολιτικός. Είστε μίξη βαλκάνιας ορθόδοξης ταλιμπανικής ακροδεξιάς με το νεοφιλευθερισμό της Θάτσερ!!!

Ο κρότος θα είναι μεγάλος… Γιατί επιστροφή στην εποχή της «διάπλασης των Παίδων» ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ!!!! .

Πηγή: enikos.gr

2 thoughts on “Πολάκης σε Κεραμέως: Είστε μίξη βαλκάνιας ορθόδοξης ταλιμπανικής ακροδεξιάς με τον νεοφιλευθερισμό της Θάτσερ

  1. Το άρθρο 5 του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (υπάρχει…) αναφέρεται στη «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». Αυτή θα πρέπει να είναι η κατεύθυνση του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας. Τη «συνείδησή τους» τα παιδιά την αναπτύσσουν από το σπίτι τους, το εκπαιδευτικό σύστημα θα πρέπει να αναπτύσσει τις δεξιότητες και να παρέχει επικαιροποιημένη εκπαίδευση. Όσο αφορά το σχόλιο του πολάκη είναι ασύντακτο και αντιφατικό (μπουρδολογία). Ελπίζω οι ιατρικές του γνωματεύσεις να είναι σοβαρότερες από τις πολιτικές του τοποθετήσεις.

  2. «ΌσοΝ αφορά ΣΤΟ σχόλιο…»… Λατρευω οταν τσαντιζονται με τον Πολακη, τον κατηγορουν για αγραμματοσυνη και κανουν οι ιδιοι τρομακτικα λαθη…! Πες τα ρε Πόλακα να τους τρελαινεις!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook