Πολάκης σε Γεωργιάδη: «Δες τι έλεγες για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ» – Χανιώτης έλαβε τριπλάσιο λογαριασμό για σπίτι στις Βουκολιές

πολάκης-σε-γεωργιάδη-δες-τι-έλεγες-γι-722266

Πολάκης καλεί Γεωργιάδη για τις αυξήσεις στο ρεύμα

Αρκετοί είναι εκείνοι που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν δει τεράστιες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύμαυτος, μετά και τις ανατιμήσεις που έχουν γίνει από την κυβέρνηση.

Μέσα σε αυτούς ένας κάτοικος Βουκολιών ο οποίος, επικοινώνησε με τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, καθώς ο λογαριασμός που έλαβε για το σπίτι στο οποίο κατοικεί είναι τριπλάσιος από τους προηγούμενους.

Ο βουλευτής, σε ανάρτησή του στο Facebook, απευθύνεται στον Υπουργό Ανάπτυξης υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις που είχε κάνει τον Σεπτέμβριο για μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος.

«ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ !!! Έχεις μήνυμα!

Δες εδώ υπουργέ νανογιλεκων και μαυραγορίτη των τεστ:

«Καλημέρα κύριε Παύλο. Εύχομαι να είσαι καλά. Σου στέλνω το λογαριασμό ρεύματος που μου ήρθε να πληρώσω στο σπίτι που μένω στις βουκολιες. Μένω 6 Χρόνια σε αυτό το σπίτι και το περισσότερο που έχω πληρώσει είναι 250 ευρώ σε εκκαθαριστικό λογαριασμό. Τωρα ήρθε 3 φορές πιο πάνω και το καλό είναι ότι έχω και έκπτωση 217 ευρω. Δηλαδή εκαψα 1000 ευρω ρεύμα. Δείξε το του υπουργού υπαναπτυξης να καταλαβει τι έχουν κάνει. Και άμα θέλει και καμια σελφι να το κανονίσουμε. Καλημέρα και πάλι.»

ΥΓ Επειδή δεν θα ξερεις που είναι οι Βουκολιες σου βάζω και το χάρτη .Δες και τι έλεγες «λαδεμπορα» το Σεπτέμβρη για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ !!», γράφει ο Βουλευτής στην ανάρτησή του στο Facebook

zarpanews.gr

One thought on “Πολάκης σε Γεωργιάδη: «Δες τι έλεγες για τις αυξήσεις στη ΔΕΗ» – Χανιώτης έλαβε τριπλάσιο λογαριασμό για σπίτι στις Βουκολιές

  1. Δεν δημοσιεύει καν πόσες κιλοβατώρες έκαψε και περιμένει να πάρουμε στα σοβαρά το όποιο επιχείρημα; Ναι, το ρεύμα ακρίβυνε και δεν φταίει ο Γεωργιάδης γι’ αυτό. Η κυβέρνηση επιδότησε το ρεύμα (ως μη όφειλε κατά τη γνώμη μου) και τα ακούει κι από πάνω. Να είστε συνετοί στην κατανάλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook