Πολάκης: «Κούρεμα δανείου στον Παπαθανάση, κατάσχεση σπιτιού στον κοσμάκη»

πολάκης-κούρεμα-δανείου-στον-παπαθα-1354317

Δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει την υπόθεση Παπαθανάση ο Παύλος Πολάκης, που με νέα ανάρτηση ήταν ιδιαίτερα καυστικός για την υπόθεση του δανείου του υφυπουργού που συγκλονίζει το πολιτικό σκηνικό τις τελευταίες ημέρες.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε στην πρόκληση ενός κουρέματος χρέους 97.5% την ώρα που κατάσχονται σπίτια απλών πολιτών.

Δηκτικά, σημείωσε πως «μετά το κούρεμα με την ψιλή στα δικά του χρέη ,πάει και για δούλεμα ψιλό γαζί με τον αδιευκρίνιστο…καλάθια για όλες τις χρήσεις»

Δείτε την ανάρτηση:

zarpanews.gr

2 thoughts on “Πολάκης: «Κούρεμα δανείου στον Παπαθανάση, κατάσχεση σπιτιού στον κοσμάκη»

  1. Μιλάει αυτός που επί υπουργίας του πήρε μεγάλο στεγαστικό δάνειο από την Attica όταν οι τράπεζες δεν έδιναν ούτε πεντοχίλιαρο στον κοσμάκι.

    1. Άμα είσαι «ταμένος» δε βλέπεις τη διαφορετική μεταχείριση στο κούρεμα δανείου του Παπαθανάση, σε σχέση με τα δάνεια απλών ανθρώπων, βλέπεις μόνο το αν ο Πολάκης πήρε χαριστικά ή όχι δάνειο το οποίο παρεμπιπτόντως εξυπηρετεί κανονικά. Προτάσεις δηλαδή ένα αβέβαιο γεγονός (που σχετίζεται με το αν ο Πολάκης τηρούσε τα κριτήρια δανειοδότησης και απ’ ότι φαίνεται τα τηρούσε, αφού εξυπηρετεί κανονικά το δάνειο χωρίς κουρέματα), με τον καραμπινάτο ανέφικτο για τους λοιπούς ανθρώπους διακανονισμό του Παπαθανάση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook