Πολάκης: «Η… ανάπτυξη έρχεται και το λάδι στην Κρήτη ας πάει κατά διαόλου! Η Ντόρα η «φωνή των Χανίων» που είναι;»

πολάκης-η-ανάπτυξη-έρχεται-και-το-λά-1064738

Μετά και τη δημοσίευση σε τοπικά μέσα των Χανίων της εκτίμησης (μετά από 11 μήνες!) της ζημιάς στην ελαιοπαραγωγή της Κρήτης το 2019 στα 80 εκατομμύρια €, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Μ. Βορίδη, ανάρτησε την παρακάτω δήλωση στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ…!

Όταν χρειάζεσαι 11 μήνες (!) για να ΒΓΑΛΕΙΣ το ποσόν της ζημιάς που υπέστη η ελαιοπαραγωγή στην Κρήτη το περυσινό Οκτώβριο, ενώ στα έχουμε πει από το Δεκέμβρη πέρυσι…

Όταν εν τω μεταξύ δεν έχεις δώσει ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ για μια στοιχειώδη ενίσχυση στους ελαιοπαραγωγούς του νησιού από το πρόγραμμα αποζημιώσεων de-minimis, όπως σου είχαμε προτείνει πολλές φορές και ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ (γιατί εμείς τα αφήσαμε και ξέρουμε)

Όταν λες πως τώρα 11 μήνες μετά, θα κατατεθεί το αίτημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση για αποζημίωση και όχι το Γενάρη-Φλεβάρη που πέρασε, όπως πάλι θα μπορούσες…

ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΑΠΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ!!! Δηλαδή ΟΥΤΕ ΘΕΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΔΙ!

Όλα εδώ θα πληρωθούν…

ΥΓ1.: Φαντάζομαι να κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ και να έκανε τα ίδια με σένα σε αυτό το θέμα… Θα ούρλιαζαν τα ΠΕΤΣΟταϊσμενα ΜΜΕ κάθε μέρα πως «καταστρέφει ο ΣΥΡΙΖΑ τους ελαιοπαραγωγούς». Τώρα απλά ο Κυριάκος είναι Μωυσής, η Μαρέβα υπέρκομψη, η ανάπτυξη έρχεται και το ΛΑΔΙ ας πάει κατά διαόλου!

ΥΓ2.: Η Ντόρα η «φωνή των Χανίων» που είναι;

Για τους άλλους δυο δε λέω, ο ένας ασχολείται με το real estate και ο άλλος ετοιμάζει πλωτές πλατφόρμες για πρόσφυγες-μετανάστες…, με το ΛΑΔΙ θα ασχολούνται;»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook