Πολάκης: Με την Κεραμέως και ο Ντα Βίντσι θα έμενε εκτός αρχιτεκτονικής

Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό που κάνεις στα παιδιά, τη χρονιά μάλιστα της πανδημίας κυρία ΚΕΡΑΜΕΩΣ!!!

Ο Παύλος Πολάκης με χιούμορ επιτέθηκε στην Νίκη Κεραμέως για τον αποκλεισμό αριστούχων από το πανεπιστήμιο. Αφού την χαρακτηρίζει ως τη χειρότερη υπουργό Παιδείας του Ελληνικού Κράτους σημειώνει σε ανάρτησή του: «Με την Κεραμέως ακόμα και ο Leonardo da Vinci θα έμενε εκτός αρχιτεκτονικής».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Η οποία Κεραμέως, τελείωσε στο γνωστό Κολλέγιο Αθηνων, έδωσε Πανελλαδικές, ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ και σπούδασε στη Γαλλία Νομική που τη δέχτηκαν λόγω της οικογενειακής «δυνατότητας»!!!
ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑ!!!!
Θα το πληρώσεις πολύ ακριβά αυτό που κάνεις στα παιδιά, τη χρονιά μάλιστα της πανδημίας κυρία ΚΕΡΑΜΕΩΣ!!!
ΥΓ Δεν τα γράφω μόνο, της τα φώναξα κατά πρόσωπο και σήμερα στη Βουλή!!! Που να απαντήσει βέβαια η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που της είπε σήμερα σε σπάνια στιγμή θυμού και ο Κοινοβ. εκπροσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλωτος.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ελληνικός λαός δεν πλήρωσε τα δίδακτρα της κυρίας Κεραμέως, που είναι το πρόβλημα ρε Παυλή; Το να πρέπει να έχεις ένα ελάχιστο βαθμό στο σχέδιο για να σπουδάσεις τσάμπα αρχιτέκτονας είναι λάθος; Α, και ο Ντα Βίντσι δεν σπούδασε σε Πανεπιστήμιο, ο πατέρας του πλήρωσε τον Άντρεα ντελ Βερρόκκιο για να τον μάθει τέχνες. Όπως η Κεραμέως.

  2. Δηλαδή στην αρχιτεκτονική δεν μπήκε κανείς;;; Η μπήκαν οι άριστοι; Όπως έπρεπε να είναι εδώ και καιρό που ανοιξαν οι σχολές για ψηφοθηρια;. Με 13 στο σχέδιο τι σόι αρχιτέκτονας θα έβγαινε ο πιτσιρικάς;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ