Πολάκης κατά Πορτοσάλτε για τις παράνομες παρακολουθήσεις: Γιατί «χτυπάει το κατωσάγονο σου απ’ το φόβο;»

πολάκης-κατά-πορτοσάλτε-για-τις-παράν-1465052

Δεν πέρασε ασχολίαστο το χθεσινό tweet του Άρη Πορτοσάλτε από τον Παύλο Πολάκη, με τον βουλευτή Χανίων να υπογραμμίζει την μεγάλη ανησυχία που έχουν οι συστημικοί δημοσιογράφοι μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου των παράνομων παρακολουθήσεων πολιτικών και δημοσιογράφων.

Αρχικά, χθες ο Άρης Πορτοσάλτε με tweet του, φοβούμενος για τις όποιες επερχόμενες αποκαλύψεις σχετικά με το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων, προσπάθησε να ανασύρει το «αντισυριζα» μέτωπο, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για πιθανό ενδεχόμενο αποσταθεροποίησης της χώρας.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου που επιχείρησε να «θάψει» το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων ανασύροντας το «αντισυριζα μέτωπο», προσκάλεσε την εύλογη αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

Ο γνωστός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, απάντησε στον Άρη Πορτοσάλτε, ξεκαθαρίζοντάς του ότι ορθώς φοβάται γιατί είναι θέμα χρόνου να προκύψει η «αποσταθεροποίηση στην κανονικότητα της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ που σας ταΐζει και ψωμί και παντεσπάνι !»

Ολόκληρη η ανάρτηση από τον Παύλο Πολάκη:

«Άρη Πορτοσάλτε ,διακρίνω μια ανησυχία ή είναι ιδέα μου;

Για την ακρίβεια πρέπει να χτυπάει το κατωσάγονο σου απ το φόβο…. μην και πέσει ο Μητσοτάκης και τελειώσει το Πετσοτάισμα και αυξηθεί η ανεργία σε κάποιους κλάδους «εργαζομενων λιβανιστηριών»και μετακλητών ….

Έτσι θα γίνει ,ορθώς φοβάσαι…θα υπάρξει αποσταθεροποίηση στην κανονικότητα της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ που σας ταΐζει και ψωμί και παντεσπάνι !»

koutipandoras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook