Πολάκης και Σταθάκης από τον Αλικιανό: Υπάρχει ανάγκη για πολιτική αλλαγή | Video + Photos

πολάκης-και-σταθάκης-από-τον-αλικιανό-1528866

Για ανάγκη “πολιτικής αλλαγής στη διακυβέρνηση της χώρας” μίλησαν από τον Αλικιανό ο βουλευτής και πρώην υπουργός Π. Πολακης και ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γ. Σταθάκης.

Στην εκδήλωση της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Πλατανιά αρχικά τοποθετήθηκε ο πρώην Υπουργός κ. Γιώργος Σταθάκης, αφήνοντας αιχμές σε βάρος της ΝΔ για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και της επικουρικής ασφάλισης, την εξίσωση πανεπιστημίων-ιδιωτικών κολλεγίων, ενώ υπογράμμισε πως από το “Ταμείο Ανάκαμψης” η ΝΔ δίνει διπλάσια χρήματα στα κολλέγια σε σύγκριση με τα πανεπιστήμια.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην παραχώρηση των παραλιών στους ιδιώτες και στο ότι επιτρέπουν το χτίσιμο μέσα στις περιοχές Natura, στη μείωση της φορολογίας για τους πλούσιους και την περαιτέρω επιβάρυνση των μικρομεσαίων “αναδιανέμοντας τα φορολογικά βάρη σε βάρος των φτωχών”. Αναφέρθηκε στο πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για μια αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή των μισθών, την ενίσχυση της δημόσιας παιδείας, υγείας, κοινωνικής πρόνοιας, φορολογικής δικαιοσύνης που θα μειώσει τις ανισότητες.

Από τη μεριά του, ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στη γέφυρα του Κερίτη λέγοντας πως παρότι “ως κυβέρνηση είχαμε βγάλει 8 εκ. ευρώ και ακόμα δεν έχει μπει ένα τούβλο”, ενώ παρουσίασε την κατάσταση στο Νοσοκομείο όταν παρέδωσε την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και τη σημερινή.

“Μετά από τρία χρόνια πρέπει να πούμε μερικά συμπεράσματα με το όνομά τους. Πρέπει να πέσουν και να πέσουν με βρόντο και να έλθει μια νέα προοδευτική κυβέρνηση που να εφαρμόσει το πρόγραμμα που ο Α. Τσίπρας παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη” υπογράμμισε ο κ. Πολάκης. Ξεχωριστή αναφορά έκανε στον ΒΟΑΚ, λέγοντας πως “έλεγαν, έλεγαν και τι υπέγραψαν; Αυτό που τους άφησε ο Σπίρτζης! Και γιατί καθυστέρησαν, γιατί παζαρευαν τρία χρόνια τα διόδια”..

haniotika-nea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook