Πολάκης για Βασιλάκη-Aegean: «Πλήρωνε βλάκα φορολογούμενε, τον ιδιωτικό μου αερομεταφορέα τώρα που έχει ζημιές και πάλι… μόνος μου στα κέρδη»

πολάκης-για-βασιλάκη-aegean-πλήρωνε-βλάκα-1030627

Επίθεση στον πρόεδρο της Aegean Ευτύχη Βασιλάκη, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του, στις οποίες ζητούσε στήριξη με κρατικό χρήμα για την εταιρεία του (δείτε ΕΔΩ).

Ωστόσο, ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του επισημαίνει οτι ο Βασιλάκης ζητάει την βοήθεια των φορολογουμένων για την στήριξη του τεράστιου αερομεταφορέα, όμως τα κέρδη ανέκαθεν μοιράζονταν ανάμεσα στους λίγους εκλεκτούς της εταιρείας.

Έτσι, και αφού του… υπενθυμίσει οτι, καλώς ή κακώς, ζούμε σε καπιταλισμό, προτείνει μεν την στήριξη της αεροπορικής εταιρείας, με το ποσό, ωστόσο, που θα συνισφέρει το ελληνικό δημόσιο να μεταφράζεται σε μετοχές της και όχι σε απλή δωρεά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΟΥ;;;

1)Δεν το μάθατε πως ζούμε στον καπιταλισμό κατ αρχήν; Ρωτήστε τον κύριο Θεοδωρικακο να σας το εξηγήσει !

2) Δηλαδή μας λέτε «πλήρωνε βλάκα φορολογούμενε ,τον ιδιωτικό μου αερομεταφορέα ,σώσε τον τώρα που έχει ζημιές και πάλι μόνος μου στα κέρδη».

3) Σας προτείνω να αγοράσει την Aegean το ελληνικό δημόσιο με 2 (δυο) ευρώ.Με 1(ένα) ευρώ είχε πουληθεί από το Χατζηδακη στο Βγενόπουλο η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. Θα γράψετε και κέρδος στα βιβλία από την πώληση της!

4) Σοβαρά μιλώντας, λόγω του ειδικού βάρους ύπαρξης εθνικού αερομεταφορέα κάθε ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ προς εσάς από το Ελληνικό δημόσιο (δηλαδή από τον Έλληνα φορολογούμενο) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ AEGEAN από το Ελληνικό κράτος !

ΥΓ .Οπως ο κυριος Σκερτσος προσωπική γνώμη λέω και τη λέω δυνατά.Μην αρχίσετε τα «επιτίθεται ο Συριζα στην υγιή επιχειρηματικότητα»!!!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook