Πολάκης για το περιστατικό στην Αγία Ρουμέλη: Την επιτελική κυβέρνηση δεν την νοιάζουν αυτά, αλλά οι απευθείας αναθέσεις

πολάκης-για-το-περιστατικό-στην-αγία-ρ-1585931

Στο περιστατικό που συνέβη στην Αγία Ρουμέλη, με την καθυστέρηση μίας ολόκληρης μέρας για την αεροδιακομιδή ενός ηλικιωμένου κατοίκου της περιοχής, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) αναφέρθηκε ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης.

Ο ίδιος είπε πως βρισκόταν στα Σφακιά την Κυριακή και πως γνωρίζει πολύ καλά το τί συνέβη καθώς ασχολήθηκε ιδιαιτέρως με το θέμα.  «Χθες όντως ήταν μία πολύ άσχημη μέρα, είχε πολύ δυνατό νοτιά με κύματα πάνω από 2,5 – 3 μέτρα, υπήρξε ένα παράθυρο το απόγευμα και πίεσα πάρα πολύ εκείνη την ώρα για να μπορέσει να πάει το ελικόπτερο μετά έπιασε νύχτα και ήρθε σήμερα το πρωί.

Ήταν αρκετά τυχερός που δεν επιβαρύνθηκε το βράδυ και πιστεύω να υπάρξει μία αντιμετώπιση έτσι όπως πρέπει και θα υπάρξει δηλαδή και στο νοσοκομείο Χανίων ή όπου αλλού χρειαστεί για την αντιμετώπιση του εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη» είπε.

Ο κ. Πολάκης δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές προς την κυβέρνηση, για το οτι δεν έχει μεριμνήσει ώστε να υπάρχει ελικόπτερο SUPER PUMA στην Κρήτη σχολιάζοντας τα εξής:

«Δυστυχώς, εκεί που είχαμε προγραμματίσει, όπως ξέρετε, την δημιουργία σταθμού αεροδιακομιδών όχι μόνο στην Σύρο και στο Άκτιο και στη Χαλκιδική τα Σαββατοκύριακα, είχαμε κανονίσει να φέρουμε αντίστοιχο ελικόπτερο στο Ηράκλειο για να επιχειρεί.

Super Puma και όχι τα Huey τα οποία υπήρχαν εδώ και που δεν μπορούσαν να πετάξουν εύκολα και χθες. Δυστυχώς την επιτελική κυβέρνηση δεν την νοιάζουν αυτά, την νοιάζουν οι απευθείας αναθέσεις»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook