Πολάκης για σύλληψη Καϊλή: Αυτά συμβαίνουν σε χώρες που η Δικαιοσύνη λειτουργεί και δεν πιάνουν οι «σκευωρίες»

πολάκης-για-σύλληψη-καϊλή-αυτά-συμβαί-1449342

Αιχμηρή είναι η ανάρτηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλου Πολάκη αναφορικά με την σύλληψη της ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή από τις βελγικές αρχές για υπόθεση διαφθοράς που αφορά δωροληψία από το Κατάρ.

«Αυτή η ΨΕΥΤΡΑ έκλαιγε τον παππού της που και καλά τον σκότωσαν οι κομμουνιστές!!!!», αναφέρει μεταξύ άλλων σε καυστικό σχόλιό του ο Παύλος Πολάκης και καταλήγει επισημαίνοντας: «Για να βλέπουμε τι συμβαίνει σε χώρες που η Δικαιοσύνη λειτουργεί και δεν πιάνουν οι «σκευωρίες» και τα μαύρα χρηματικά ποσά δεν είναι «αδιευκρίνιστα»!!».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Αυτή η «πολιτικός» (φωτο1-2)ήθελε να με καταδικάσουν για την «τοξικότητα» μου.(φωτο 3)

Αυτή η ΨΕΥΤΡΑ έκλαιγε τον παππού της που και καλά τον σκότωσαν οι κομμουνιστές!!!!(φωτο 4-5-6-7)

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…..

Για να επιβεβαιωθεί -για άλλη μια φορά- πως εμένα δεν με συμπαθούν μόνο τα ΛΑΜΟΓΙΑ και οι ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ!!(και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν για να τρώνε τζάμπα χρήμα)

ΥΓ. Για να βλέπουμε τι συμβαίνει σε χώρες που η Δικαιοσύνη λειτουργεί και δεν πιάνουν οι «σκευωρίες» και τα μαύρα χρηματικά ποσά δεν είναι «αδιευκρίνιστα»!!

documentonews.gr

4 thoughts on “Πολάκης για σύλληψη Καϊλή: Αυτά συμβαίνουν σε χώρες που η Δικαιοσύνη λειτουργεί και δεν πιάνουν οι «σκευωρίες»

  1. Ευτυχώς για σένα που στην Ελλάδα είμαστε μπ###δελο γιατί θα σε είχαν κλείσει μέσα όταν ήσουν δήμαρχος Σφακίων με τα διπλά βιβλία, έτσι Παυλή;

  2. Με τα διπλα βιβλια εκανε Ιατρικο κεντρο κ δημοσια βιβλιοθηκη, πληρες κ αυτονομα. Αυτος ειναι ο λογος που επαιρνε 98%+ σε ολες τις δημοτικες εκλογες στα Σφακια. Τωρα Τζων θα σε δυσκολεψω λιγακι, ζητωντας να μου δειξεις οποιοδηποτε στελεχος της ΝΔ που να εχει κανει κατι παρομοιο σε δημο, νομο κτλ. Περαστικουλια τζων, προκαταβολικα

    1. Το πρόβλημα με τα διπλά βιβλία Στέφανε Βασιλειάδη είναι ότι δεν ξέρεις πόσα έχουν πάει σε τσέπες τρίτων.
      Ασε που θα μπορούσε να τα κάνει όλα νόμιμα, χωρίς διπλά βιβλία! (πρωτόγνωρο ε; δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό…)

      1. Όταν λέμε διπλά βιβλία, εννοούμε τα πραγματικά, που περιλαμβάνουν και τα μαύρα και τα εικονικά για τους διαφόρους επίσημους ελέγχους. Επομένως, στα πραγματικά βιβλία περιλαμβάνονται όλες μα όλες οι δοσοληψίες. Εκτός αν εννοείς ότι υπήρχαν και τριπλά και τετραπλά βιβλία, όποτε κουβέντα να γίνεται.
        Προφανώς και δεν μπορούσε να τα κάνει όλα νόμιμα, γιατί υπάρχουν περιορισμοί σ’ όλες τις συναλλαγές του δημοσίου. Διαφορετικά γιατί τα διπλά βιβλία; Εκτός αν εννοείς ότι τα έπαιρνε. Οπότε το ερώτημα είναι «θα γινόταν κάτι τέτοιο και δεν θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια;» Για τον Πολάκη μιλάμε…!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook