Πολάκης για self test: «Οι ιταλικές οδηγίες μιλούν για επίβλεψη υγειονομικού προσωπικού, οι ελληνικές να το κάνεις μόνος σου»

Βολές κατά της κυβέρνησης από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, με αφορμή αυτή τη φορά τα self tests και πληροφορίες για το προϊόν από την Ιταλία.

Σύμφωνα με φωτογραφία από τις οδηγίες του προϊόντος, επισημαίνεται οτι το τεστ διενεργείται υπό την επίβλεψη υγειονομικού προσωπικού, την ίδια ώρα που στην Ελλάδα το σχετικό χαρτί αναφέρει ότι το τεστ προορίζεται για αυτοδιάγνωση.

«Ατομική ευθύνη μόνο, με τα σελφ τεστ μαϊμού που έφεραν σήμερα αντί τα μοριακά που ακόμα δεν συνταγογραφούνται!! Η υπόθεση αυτή θα εξελιχθεί σε σκοιλ-Ελικικου και μάσκες στα σχολεία (δείτε τις φωτογραφίες με το ίδιο προϊόν στην Ιταλία που λένε οι οδηγίες του πως γίνεται κάτω από επίβλεψη υγειονομικού προσωπικου και τις οδηγίες εδώ που λένε το κανείς μόνος σου!!», σημειώνει μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης στη νέα του ανάρτηση, τονίζοντας ότι σύντομα θα προχωρήσει στη δημοσίευση νέων δεδομένων για την υπόθεση.

Παράλληλα, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε «πυρά» κατά της κυβέρνησης για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, όσον αφορά τις εξαγγελίες περί 1300-1400 κλινών ΜΕΘ, το lockdown διάρκειας έξι μηνών.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΕΔΩ ΚΑΙ 3-4 ΜΕΡΕΣ, δυστυχώς, πεθαίνουν 75 άνθρωποι κάθε μερα και οι διασωληνωμενοι σταθερα στους 740-750!!!

Όπως στη Θεσσαλονίκη το Νοέμβριο πέθαιναν 100 κάθε μερα και οι διασωληνωμενοι σταθερά και τότε στους 610-630!!!!

Η διαφορά τώρα, είναι πως στους διασωληνωμενους μετράνε και αυτούς που είναι ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ σε απλούς θαλάμους νοσηλείας. 630-640 είναι από τους σημερινούς εντός ΜΕΘ!!

Κατά τα άλλα, έχουμε 1300-1400 κρεβάτια!!!

Και ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!

Τα μονοκλωνικά δεν τα φέρνουν ακόμα για να γλυτωσουμε τους μισούς τουλάχιστον από τους θανάτους που συμβαίνουν σήμερα και μας λένε για μαζικούς εμβολιασμούς και ασπίδα προστασιας όταν σήμερα έχει εμβολιαστεί με δυο δόσεις το 6% του πληθυσμού!!!(μέχρι το 60-70% που χρειάζεται)

Λοκ νταουν μόνο, εδώ και 6 μήνες το οποίο τώρα ανοίγουν πανικόβλητοι μετά την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν στους μικρομεσαίους

Ατομική ευθύνη μόνο, με τα σελφ τεστ μαϊμού που έφεραν σήμερα αντί τα μοριακά που ακόμα δεν συνταγογραφούνται!!

Η υπόθεση αυτή θα εξελιχθεί σε σκοιλ-Ελικικου και μάσκες στα σχολεία (δείτε τις φωτογραφίες με το ίδιο προϊόν στην Ιταλία που λένε οι οδηγίες του πως γίνεται κάτω από επίβλεψη υγειονομικού προσωπικου και τις οδηγίες εδώ που λένε το κανείς μόνος σου!!

Περισσότερα για αυτό σύντομα)

ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ!!!»

ΕΔΩ ΚΑΙ 3-4 ΜΕΡΕΣ ,δυστυχώς ,πεθαίνουν 75 άνθρωποι κάθε μερα και οι διασωληνωμενοι σταθερα στους 740-750!!!

Όπως στη…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ