Πολάκης για πόθεν έσχες Μητσοτάκη: Δεν το σώζετε με τίποτα

Νέα ανάρτηση για την υπόθεση του πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε στο facebook ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι το ιδιωτικό συμφωνητικό που παρουσίασε δεν είναι γνήσιο και κλείνει προτρέποντας την πλευρά Μητσοτάκη να σταματήσει, γιατί, όπως λέει, δεν το σώζει με τίποτα:

“Σήμερα η οικογένεια Μητσοτάκη, σε μια ΑΠΕΛΠΙΔΑ προσπάθεια να απαντήσει στις αποκαλύψεις της εφημερίδας DOCUMENTO, παρουσίασε ένα «ιδιωτικό συμφωνητικό» με ημερομηνία 3/8/16 που λέει πως είχε μεταβιβάσει τη γαλλική οφσόρ τότε στον αδελφό της, άρα ορθώς δεν το συμπεριέλαβε στο πόθεν έσχες του 2017. (φωτό 1-2).

ΒΕΒΑΙΑ το Γαλλικό δημόσιο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ με έγγραφα του που έχουν δημοσιευτεί πως τη γαλλική οφσορ την κατείχε μέχρι 20-12-2020 που τη μεταβίβασε σε ελληνική εταιρεία που φτιάχτηκε δυο μέρες πριν (18/12/2020).

ΑΡΑ αυτό το συμφωνητικό είναι για τα μάτια του κόσμου…..

Άλλη μια απόδειξη για τη «γνησιότητα» του πιστοποιητικού αυτού είναι η εξής:
Ενώ το συμφωνητικό έχει ημερομηνία 3/8/16 και θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής από ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων αυτή την ημερομηνία, η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη τότε ήταν μάλλον σε διακοπές όπως φαίνεται από δημοσιεύματα της εποχής που αναπαράγουν φωτογραφίες που η ΙΔΙΑ είχε αναρτήσει στα σόσιαλ μίντια (φωτό 3-4-5).
ΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ”|
zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ