Πολάκης για μονοκλωνικά : «Τώρα θα το γράφετε και θα πανηγυρίζετε, αλλά οι μισοί νεκροί θα είχαν σωθεί αν έρχονταν έγκαιρα»

πολάκης-για-μονοκλωνικά-τώρα-θα-το-γρ-1028431

Έπειτα από την είδηση ότι στην Ελλάδα ξεκινάει η κατάρτιση σχεδίου χορήγησης φαρμάκων μονοκλωνικών αντισωμάτων κατά του κορονοϊού, ο Παύλος Πολάκης ξεσπάθωσε στο Facebook.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, που επισήμαινε την αξία των φαρμάκων αυτών επί μήνες, λέει χαρακτηριστικά ότι τα ΜΜΕ έκαναν για ένα χρόνο ότι δεν άκουγαν και τώρα θα πανηγυρίζουν ότι τα φάρμακα αυτά σώζουν ζωές.

Λέει μάλιστα ότι οι μισοί νεκροί θα μπορούσαν να είχαν σωθεί αν τα φάρμακα αυτά είχαν έρθει στη χώρα έγκαιρα και κατακεραυνώνει τα ΜΜΕ ότι «χωνεύουν» εκατομμύρια από τη λίστα Πέτσα και «λιβανίζουν» τους υπουργούς του Κ. Μητσοτάκη, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει «Ραντανπλαν».

Δείτε το:

zarpanews.gr

3 thoughts on “Πολάκης για μονοκλωνικά : «Τώρα θα το γράφετε και θα πανηγυρίζετε, αλλά οι μισοί νεκροί θα είχαν σωθεί αν έρχονταν έγκαιρα»

  1. Δεν το περίμενα πως μια μέρα θα συμφωνούσα απολύτως με τον Παυλάκη που βρίζω τώρα και δυο χρόνια. !
    θα έπαιρνα μία ιατρική συμβουλή του Πολάκη σίγουρα παρά χίλιες συμβουλές από Παγωνες, Τζανακηδες, βατραχοΒασιλοπουλους, εξάδάκτυυλους και όλα τα υπόλοιπα σούργελα κομπογιαννίτες που βγαίνουν στα βοθροκαναλα καθημερινά για τον ημερήσιων ύμνο του μισέλληνα ανίκανου λαμόγιου κρητικοπιθηκου. !

  2. Κατά τα άλλα ανάθεμα στον Πολάκη που δεν ξέρει να μιλήσει, την κότα τη λιράτη, κλπ κλπ. Τώρα αποδεικνύεται και ο πραγματικός λόγος για τη ψήφιση του ακαταδίωκτου όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση του κορονοϊού. Αν ο Κούλης κατέβαινε ως απλός βουλευτής, θα είχε καβάτζα καμιά δεκαριά πραγματικούς σταυρούς, για να κάνουμε και λίγο μαύρο χιούμορ με τα χάλια μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook