Πολάκης για λογαριασμό ρεύματος τριμελούς οικογένειας στα Σφακιά: «Είναι ληστές, λαδέμποροι, μαυραγορίτες»

πολάκης-για-λογαριασμό-ρεύματος-τριμ-1449342

Την εκτίναξη των τιμών ηλεκτρικού ρεύματος ως αποτέλεσμα της λανθασμένης κυβερνητικής πολιτικής που κλείνει το μάτι στην παραγωγή υπερκερδών από πλευράς των επιχειρήσεων σχολίασε εκτοξεύοντας τα πυρά του εναντίον της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ανέλυσε την περίπτωση ενός νοικοκυριού 75 τ.μ στα Σφακιά στο οποίο διαμένει τριμελής οικογένεια.

«Λογαριασμός διμήνου, με αξία ρεύματος 181 ευρώ και συνολικό πληρωτέο ποσό 1081 ευρώ» σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να χαρακτηρίσει τα μέλη της κυβέρνησης Μητσοτάκη ως «ληστές», «κερδοσκόπους», «μαυραγορίτες» και «λαδέμπορους», υπογραμμίζοντας το γεγονός πως συστηματικά αξιολογούν το εταιρικό συμφέρον ως σημαντικότερο από το κοινωνικό.

Κλείνει λέγοντας «Κανείς δεν μπορεί να πληρώσει τέτοιους λογαριασμούς και δεν θα το κάνει! Πρέπει να φύγουν τώρα για να σωθεί η χώρα και ο λαός της!».

2 thoughts on “Πολάκης για λογαριασμό ρεύματος τριμελούς οικογένειας στα Σφακιά: «Είναι ληστές, λαδέμποροι, μαυραγορίτες»

  1. Πόσες κιλοβατώρες έκαψαν; Τα τετραγωνικά και τα άτομα τι σημασία έχουν; Ένας μόνος του σε 5 τετραγωνικά μπορεί να κάψει όσο δέκα σε 200 τετραγωνικά. Για μια φορά στη ζωή σου μπορείς να μην είσαι λαϊκιστής;

  2. Το βρήκαμε τώρα!!! Ο Πολάκης λαϊκιστής. Τόσος χαμός έχει γίνει με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, εσύ στον Πολάκη έμεινες; Όταν όλα πάνε στραβά, φταίει ο Πολάκης!!! Έτσι σας έχουν γαλουχίσει τα ΜΜΕ. Αντί να βλέπετε τη λαίλαπα της ΝΔ, να λέτε λαϊκιστές τους άλλους. Και εμένα από 150 € ο προηγούμενος λογαριασμός στα 650 € ο τελευταίος, με 417,17 € ρήτρα αναπροσαρμγής. Στον παραπάνω λογαριασμό η κατανάλωση ρεύματος δεν εμφανίζεται στις συμπληρωματικές χρεώσεις με το ποσό 619,26 €. Αυτό το ποσό είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής. Άξιος όμως ο μισθός σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook