Πολάκης για αναστολές: Πετάνε στον δρόμο τους χθεσινούς ήρωες – Έβαλαν δύο μόνιτορ και το βάφτισαν ΜΕΘ | Video

πολάκης-για-αναστολές-πετάνε-στον-δρό-1278112

Κατάφωρη παράβαση του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα αποτελεί η απόφαση της κυβέρνησης να θέσει σε αναστολή τους υγειονομικούς που δεν εμβολιάζονται, δήλωσε ο Παύλος Πολάκης τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο Χανίων, το οποίο επισκέφθηκε με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Πολάκης μίλησε για προβλήματα που δημιούργησε η απόφαση αυτή στη λειτουργία του Νοσοκομείου Χανίων και δήλωσε ότι από το 1974 και μετά, δεν έχει ξανασυμβεί τέτοια παραβίαση. Ο βουλευτής Χανίων τόνισε ότι οι υπάλληλοι βγαίνουν σε αναστολή χωρίς να έχουν διαπράξει ποινικό αδίκημα και χωρίς να λαμβάνουν χρήματα, ενώ μετά από ένα μήνα μπορεί να απολυθούν.

Τον κ. Πολάκη υποδέχθηκαν εργαζόμενοι του νοσοκομείου, με τους οποίους είχε σύντομη συνομιλία.

«Εκπαιδεύουν τον κόσμο ότι η διοίκηση μπορεί να σε κάνει ό,τι θέλει, αν δεν κάνεις αυτό που εκείνη γουστάρει. Είναι μια φασιστική αρχή και σε αυτό αντιστεκόμαστε», ανέφερε ο κ. Πολάκης που αποκάλεσε ακροδεξιό τον νέο υπουργό Υγείας.

Η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται την πανδημία για να επαναφέρει τους ιδιώτες στα νοσοκομεία, ανέφερε ακόμα ο κ. Πολάκης,  λέγοντας ότι ξαναβάζουν τους εργολάβους – τους οποίους χαρακτήρισε τρωκτικά – στα εργαστήρια, την καθαριότητα και ακόμα και στο ΕΚΑΒ.

Οι 9.000 από τους 13.700 νεκρούς της πανδημίας πέθαναν εκτός ΜΕΘ γιατί δεν υπήρχαν θέσεις, υποστήριξε ο κ. Πολάκης. «Βάλανε δύο αναπνευστήρες και δύο μόνιτορ και το βάφτισαν ΜΕΘ. Μέχρι και η Γιάννα Αγγελοπούλου τους είπε ότι τους έδωσε 18 κρεβάτια και δεν έχουν λειτουργήσει», ανέφερε ο βουλευτής Χανίων. Επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι πρέπει να εισαχθούν και φάρμακα για τον κορονοϊό στη χώρα, για τα οποία ανέφερε ότι υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους.

Εκ μέρους της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ανδρέας Παπανδρέου επανέλαβε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι υπέρ των εμβολιασμών και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, παρά τους 18 μήνες πανδημίας, δεν έχει στελεχώσει σωστά τα νοσοκομεία της χώρας.

Δείτε δηλώσεις:

zarpanews.gr

2 thoughts on “Πολάκης για αναστολές: Πετάνε στον δρόμο τους χθεσινούς ήρωες – Έβαλαν δύο μόνιτορ και το βάφτισαν ΜΕΘ | Video

  1. Άσε μας ρε πολακη ειρθε να κάνεις μικροπολιτική στα χανια .το ποιον σας το έχουμε δει από το δημοψήφισμα μέχρι το ξεπούλημα της Μακεδονίας, παντού έτρεχες για σαλιαριζατε και βάλατε την υπογραφή σας ..τάχα μου επαναστάτες της καρέκλας, ειρθες να μαζέψεις κάνα ψιφαλακη ,ψεφτοκαπετανια και τσάμπα μαγκιά άσε δεν θα πάρουμε σας είδαμε και σας τους προτη φορά αριστερά.

  2. Ο/Η Κανείς πολιτικός των τελευταίων 50 χρόνων ξανά στη Βουλή ! Αυτή είναι η λύση για να σωθεί η Ελλάδα λέει:

    Από αυτους δεν θα πάρουμε αλλά δεν θα πάρουμε ούτε από τους μπάσταρδους της ΝΔ που εξαπάτησαν το λαό χειροτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ και μας κατάστρεψαν χιλιάδες φορές περισσότερα από ότι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται ρε φιλε να υπάρχουν 3-4
    κόμματα σε όλη τη μεταπολίτευση μόνιμα στη Βουλή, να έχουν πτωχεύσει την χώρα και μαζί το λαό και μεις να τους επιβραβεύουμε για να μας καταστρέψουν και άλλο. Και μη μου πεις ότι δεν υπάρχει άλλο κόμμα να ψηφίσουμε γιατί θα σου απαντήσω ότι υπάρχουν άριστοι, ικανοί, πατριώτες που θέλουν να φτιαξουν κόμμα και να κατέβουν στις εκλογές όμως η ηλιθιότητα μας και το κόλλημα μας με τα ίδια κόμματα τους αποτρέπουν.ότι και να πεις οι πολιτικοί είναι ο καθρέπτης των ψηφοφόρων, αν θες αλλαγή και επαναφορά στη δημοκρατια πρέπει να σταματήσεις να ψηφίζεις τα ίδια σούργελα για 50 χρόνια, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να σκεφτείς και το μέλλον των παιδιών σου το οποίο προς το παρών είναι πεζοδρόμιο για τα κορίτσια για αλλοδαπούς νταβαντζήδες και αχθοφόροι, σερβιτόροι και βοσκοί για τα αρσενικά. Είναι δυνατόν ? Εμείς, η ……εξυπνότερη φυλή στον κόσμο ? Αντιλαμβάνεσαι ότι έχουμε χάσει τη χώρα χωρίς να πέσει ούτε ….σφαλιάρα ?
    Τι αλλο θελεις να δεις για να καταλάβεις ότι οι ιδεολογίες μας πήγανε στην καταστροφή ? Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε ? Έχουμε πιάσει πάτο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook