Πολάκης: Διατύπωσα μία πολιτική κριτική σε μία δήλωση – ΝΔ και Μητσοτάκης διαστρεβλώνουν τα όσα έγραψα | Video

πολάκης-διατύπωσα-μία-πολιτική-κριτι-849481

Προσπάθεια διαστρέβλωσης και συνειδητής στοχοποίησης από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά με στόχο να αλλάξει την ατζέντα της αντιπαράθεσης καταγγέλλει ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από τη δήλωσή του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στ. Κυμπουρόπουλο, δείτε ΕΔΩ.

«Αντιπαρέχομαι την προσπάθεια συνειδητής στοχοποίησης από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά και διαστρέβλωσης των όσων έγραψα και επανέρχομαι στην πολιτική ουσία του ερωτήματος. Ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος, αυτό υπηρετούμε και χτίζουμε, οφείλει να θεσμοθετεί θετικά μέτρα άρσης των διακρίσεων υπέρ των ατόμων με αναπηρία. Αυτό δημιουργεί την κοινωνία των ίσων ευκαιριών.

Άρα το ερώτημα που προκύπτει προς τη ΝΔ και προς τον υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Κυμπουρόπουλο είναι αν τα θετικά μέτρα, όπως είναι τα μόρια, τα επιδόματα, οι ειδικές διαδικασίες για την πρόσληψη, τα θεωρούν χάρες που θέλουν να τα καταργήσουν ή αν είναι η ουσία της κοινωνικής πολιτικής η οποία υπηρετεί ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος και συμβάλει στην άρση των διακρίσεων και τη δημιουργία της κοινωνίας των ίσων ευκαιριών για τα άτομα με αναπηρία» σημείωσε ο Π. Πολάκης μιλώντας από το περιστύλιο της Βουλής..

«Διατύπωσα μία πολιτική κριτική σε μία δήλωση. Το ουσιαστικό ερώτημα, πέρα από την όποια διαστρέβλωση προσπαθεί να κάνει η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης προκειμένου να αλλάξει την ατζέντα της αντιπαράθεσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι αν αυτά τα θετικά μέτρα άρσης των διακρίσεων τα θεωρούν χάρες που θέλουν να τα καταργήσουν» υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Δείτε τη δήλωσή του στο βίντεο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook