Πολάκης: Χάσαμε τις εκλογές γιατί γ@@με τη μεσαία τάξη | Video

πολάκης-χάσαμε-τις-εκλογές-γιατί-γμε-1015683

«Εμείς στηρίξαμε τη φτώχεια και πήραμε 32%»

Αναφορικά με τον λόγο για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές τοποθετήθηκε ο Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια κομματικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ Δάφνης-Υμηττού το βράδυ της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, ο οποίος φέρεται να απέδωσε την εκλογική ήττα του κόμματος του στην υπερφορολόγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στο γεγονός ότι δεν στήριξε τη μεσαία τάξη.

«Τις εκλογές τις χάσαμε γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν ανακουφίσαμε στρώματα που είχαν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος. Εμείς πηδ… στη φορολογία και το Ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε. Εμείς στηρίξαμε τη φτώχεια και πήραμε 32%. Επειδή γ@… με τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%».

2 thoughts on “Πολάκης: Χάσαμε τις εκλογές γιατί γ@@με τη μεσαία τάξη | Video

  1. Χάσατε τις εκλογές γιατί οι ψηφοφόροι που σας στήριζαν διαχρονικά και σας κρατούσαν στην βουλή διαψεύσθηκαν δραματικά. Οι ψηφοφόρο αυτοί του 4-5-10% ήταν η ψυχή του κόμματος και τους κοροϊδέψατε ασύστολα, γίνατε πιο συστημικοί από τους προκατόχους σας, νεποτισμός, διαφθορά και εναγκαλισμός της οικονομικής εξουσίας, φορολογία, κόψιμο ΕΚΑΣ και τελειωτική διάλυση του παραπαίοντος κρατικού μηχανισμού.
    Αυτη η ψυχή του κόμματος του μονοψήφιου ποσοστού που διαψεύστηκε σας γύρισε την πλάτη οριστικά, τώρα σας απέμειναν οι αναμαζωξιαρηδες που διαβλέπουν μονο κομματικά οφέλη και που ειναι έτοιμοι ανα πάσα στιγμή να αλλάξουν βάρκα (κατά το δοκούν). Συνεπώς διαβλέπω οτι στις επόμενες εκλογές που θα εχει εξανεμιστεί και η επήρεια των επιδομάτων και «βοηθημάτων» τελευταίας στιγμής θα τρίβετε τα μάτια σας απο τα αποτελέσματα… πολύ λυπηρό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook