Πολάκης: Από τα χειροκροτήματα στο ξύλο ένα τσιγαράκι δρόμος…

Με νέα του ανάρτηση στο facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής του Χανίων ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης σχολιάζει την αντιμετώπιση των γιατρών και νοσηλευτών από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αντιδιαστολή με το πρώτο χειροκρότημα για την ηρωική αντιμετώπιση της πανδημίας από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τώρα το ξύλο και τα γκλομπς για να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις τους στην πολιτική της Νέας Δημοκρατίας που αθέτησε και τα στοιχειώδη.

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΚΛΟΜΠ, ένα τσιγαράκι δρόμος…..

Υπουργείο Υγείας σήμερα, εφαρμογή του νόμου Χρυσοχοΐδη για την απαγόρευση των διαδηλώσεων!!!

… και βέβαια έτσι υλοποιούνται οι πρωθυπουργικές υποσχέσεις για «παραμονή και μονιμοποίηση στο σύστημα» των επικουρικών των ΟΑΕΔ και των συμβασιούχων

ΥΓ. ΓΙΑΝΝΑΚΕ ΠΕΤΑΣ;;;;

ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΚΛΟΜΠ ,ένα τσιγαράκι δρόμος…..
Υπουργειο Υγειας σήμερα ,εφαρμογή του νόμου…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φοβάται ο ξεγάνωτος ντενεκές ότι η ξαδέρφη ναρκομανής δολοφόνος που σκότωσε τη μικρούλα στο νοσοκομείο Ηρακλείου θα δικαστεί και άνοιξε πάλι το βόθρο του. Μάλλον θα έκανε συνέδριο του Τσιρυζα σε αίθουσα με καθρέπτη και είδε πως δεν ήταν ….μόνος του.
    Εχει γίνει ο ορισμος του χωριάτη, του φαφλατά, της κατάντιας της ξευτίλας και του όσο πιο πολύ αντιβαίνει η μαϊμού τόσο πιο πολύ φαίνεται ο κωλ.ς της ! Καποτε θα καταλάβει πως τον έχουν όλοι γραμμένο και θα πάει στις …….κατσίκες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ