Πολάκης: «Αέρας κοπανιστός οι υποσχέσεις Μητσοτάκη – Σε… κολλητούς τα διόδια»

«Αέρα κοπανιστό» χαρακτηρίζει τις χθεσινές δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα Χανιά ο Παύλος Πολάκης, αναφορικά με όσα είπε ο πρωθυπουργός για την κατασκευή του ΒΟΑΚ (Δείτε ΕΔΩ).

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ο μόνος τρόπος για να ολοκληρωθεί η οδική αρτηρία είναι αυτός που ήδη έχει βάλει μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, ενώ επισημαίνει οτι εκείνο το σχέδιο δεν προέβλεπε διόδια, τα οποία, όπως καυστικά σχολίασε, η Νέα Δημοκρατία σκοπεύει να τα βάλει απλά για να τα δώσει σε κάποιον «κολλητό».

Αναλυτικά το σχόλιο του Παύλου Πολάκη:

«Ο αέρας ο κοπανιστός συνεχίζεται και στα Χανιά …(δείτε φωτογραφίες)
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΑΡΑ :Αν δεν ακολουθήσετε το σχέδιο του Σπιρτζη με τα τρία τμήματα από Καστελλι μέχρι Αγ.Νικολαο και το συγκεκριμένο τρόπο χρηματοδοτησης που είχαμε εξασφαλισει ,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!
Το μόνο που θα κάνετε τα επόμενα 3,5 χρόνια (η λιγότερα…) θα είναι να δώσετε σε κάνα κολλητό τη μελλοντική εκμετάλλευση των διοδίων …..ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ,επειδή ΕΜΕΙΣ θα το κάνουμε το έργο ,πως αυτές οι συμβάσεις για τα διόδια ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ !!!(για να μην ξερογλειφονται ορισμένοι …)»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ