Ποιος παίκτης έφυγε από το Big Brother και ποιος πήρε τη θέση του Αντώνη Αλεξανδρίδη

ποιος-παίκτης-έφυγε-από-το-big-brother-και-ποιος-1104318

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, το νέο live του Big Brother με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη και κεντρικό σχολιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν ξανά ο Χρήστος Μακρίδης και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ενώ πλάι τους βρέθηκε, για πρώτη φορά, η νέα παίκτρια Βασιλική Χάνου.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως η Βασιλική Χάνου απέσπασε τις λιγότερες ψήφους από τους τρεις συμπαίκτες της και θα μπορούσε να μην είναι υποψήφια προς αποχώρηση εάν η Ράνια Καραγιάννη δεν έσωζε… τον εαυτό της με το πράσινο περιβραχιόνιο.

Ύστερα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, στο κλείσιμο της βραδιάς ο παρουσιαστής του Big Brother Χάρης Βαρθακούρης κλήθηκε να ανακοινώσει το αποτέλεσμα και εκείνον ή εκείνην που θα ανοίξει την πόρτα του σπιτιού και θα αποχωρήσει για πάντα από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Έτσι, στην δεύτερη αυτή αποχώρηση αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες στο Big Brother, πριν καλά καλά προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα, η Βασιλική Χάνου!

Λίγο νωρίτερα, ένας νέος παίκτης μπήκε στο σπίτι παίρνοντας έτσι την θέση του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Ο λόγος για τον Νίκο Ζέκο, ο οποίος είναι κτηνοτρόφος από το Κιλκίς και έχει ζήσει όλη του την ζωή στην ύπαιθρο. «Και καραντίνα 8 μέρες πέρασε και τον είχαμε τόση ώρα κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο οπότε τον καταλαβαίνω» τόνισε ο Χάρης Βαρθακούρης στο καλωσόρισμα στο νέο διαγωνιζόμενο που έκανε, ομολογουμένως, εντυπωσιακή είσοδο.

«Δήλωσα συμμετοχή στο Big Brother για να βοηθήσω την οικογένεια μου. Μου αρέσει να είμαι ειλικρινής και ευθύς. Δεν μπορώ να κάνω παρέα με τους ψεύτες, τους υποκριτές και αυτούς νομίζουν ότι κάποιοι είναι» τόνισε, στο εισαγωγικό του απόσπασμα, ο Νίκος Ζέκος.

Ο νέος διαγωνιζόμενος είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδάκια. «Αν κερδίσω το χρηματικό έπαθλο θα ήθελα να αγοράσω ένα σπίτι για την οικογένεια μου για να ζήσουμε λίγο καλύτερα. Τα παιδιά μου είναι για μένα τα πάντα και προσπαθώ να μην τους λείψει τίποτα» παραδέχθηκε γλυκά.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook