Ποιος είναι ο καλύτερος σύντροφος για σένα με βάση το ζώδιο σου

ποιος-είναι-ο-καλύτερος-σύντροφος-για-741335

Γνώρισες ένα αγόρι πρόσφατα με το οποίο φαίνεται να έχετε πολλά κοινά. Απ’ την άλλη με τον πρώην σου κατάλαβες πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα για επανασύνδεση αφού είστε δύο εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες, χωρίς κοινά ενδιαφέροντα.

Μεταξύ άλλων λοιπόν πρέπει να κοιτάξεις και το ζώδιο του συντρόφου σου που έχεις δίπλα σου. Άλλωστε δεν ταιριάζουμε πάντα με όλα τα άτομα που γνωρίζουμε. Τα αστέρια όμως κάποιες φορές μας δείχνουν την πραγματική αγάπη και πρέπει να είμαστε έτοιμες να την δεχτούμε.

Ποιος είναι ο καλύτερος σύντροφος για σένα με βάση το ζώδιο σου!

Κριός Πεισματάρης και αυθόρμητος, ο Κριός συνδυάζεται αρμονικά με έναν ισορροπημένο Ζυγό που έχει μία ειδική και υποστηρικτική ικανότητα να σου λέει “χαλάρωσε” και με τον τρόπο του να το καταφέρνει. Ουσιαστικά, η λογική του μεταδίδεται στην παρορμητικότητα σου και η ενέργεια σου τον κρατάει ευχαριστημένο.

Από την άλλη πλευρά, ο Τοξότης θα σου δώσει μία σπίθα αληθινής ζωής. Απλά θυμήσου, κάποιος πρέπει να είναι ώριμος. Οπότε δες πως έχουν τα πράγματα πριν πάρεις την απόφαση σου. Δες επίσης πόσο πιθανό είναι να απατήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου!

Ταύρος Για τον Ταύρο το ιδανικό ζώδιο για ζευγάρι είναι Παρθένος ή Καρκίνος. Στον μεθοδικό Παρθένο θα βρεις όλα όσα αναζητάς κι εσύ: σταθερότητα, δέσμευση και λογικές απαντήσεις στα προβλήματα. Θα είναι πραγματικά πολύ εύκολο να έχεις μία ανοιχτή και ειλικρινής σχέση.

Με τους Καρκίνους από την άλλη μοιράζεσαι την αξιοπιστία και την αγάπη για το χαλάρωμα στο σπίτι συντροφιά με μια καλή ταινία. Η μαλακή και προστατευτική τους πλευρά μπορούν πολύ άνετα να διαχειριστούν το πείσμα σου και την λήψη αποφάσεων.

Δίδυμος Με τα πολλά ενδιαφέροντα σου και την ευάερη προσωπικότητα , δεν υπάρχει κάτι που να σε εκνευρίζει περισσότερο από κάποιον κολλημένο όταν πρόκειται για σχέση. Έτσι οποιοσδήποτε υποτιμά την σπουδαιότητα των φίλων σου και των ασχολιών σου, απλά θα αποτύχει. Γι αυτό ο Υδροχόος που εκτιμά την ανεξαρτησία όσο κι εσύ, είναι ιδανικός σύντροφος. Και οι δύο ξέρετε πως το μυστικό για μία υγιή σχέση βρίσκεται στον χρόνο που περνάτε χώρια.

Αλλά μην διαγράφεις τους Τοξότες, η λαχτάρα του οποίου για ζωή συνδέεται αρμονικά μαζί σου. Η ζωή είναι ένα πάρτι για τους δυο σας, ακριβώς όπως σας αρέσει. Δες επίσης ποιο είναι το καλύτερο & ποιο το χειρότερο ζώδιο για σχέση!

Καρκίνος Όπως εσύ αγαπητέ Καρκίνε, έτσι και ο Σκορπιός όταν αγαπάτε το κάνετε με όλη σας την δύναμη. Συναισθηματικά και ρομαντικά λοιπόν προχωρώντας, δεν θα έχετε ποτέ μία αόρατη απειλή πάνω από την σχέση σας. Απλά είστε φτιαγμένοι ώστε να ταιριάζετε τέλεια ο ένας στα θέλω του άλλου.

Οι Αιγόκεροι από την άλλη, με την ικανότητα να ελέγχουν το μυαλό σου, είναι ότι πρέπει για να σε βγάλουν από το καβούκι σου και να απελευθερωθείς.

Λέων Με την φυσική σου περίεργη προδιάθεση και την προτίμηση σου για την υπερβολική τρυφερότητα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ο Υδροχόος θα σου δώσει την προσοχή που λαχταράς, χωρίς καν να χρειαστεί να το ζητήσεις. Και για αντάλλαγμα, η έντονη προσωπικότητα σας θα κρατήσει τα μυαλά σας ερωτευμένα μεταξύ σας.

Ακόμα ένας ωραίος συνδυασμός; Ο Κριός που με την αυτοπεποίθηση και την ενέργεια του θα δημιουργήσει το θετικό περιβάλλον που και οι δύο λαχταράτε. Το κλειδί για να αποφύγεις την μάχη του εγωισμού; Το να υποστηρίζετε ο ένας τον άλλο ολόψυχα σε κάθε τι που κάνετε.

Παρθένος Αναζητάς το κλειδί για μία μακροχρόνια σχέση; Κρατάς την ουσία των αξιών σου για το μέλλον. Έτσι, ο εκλεκτικός Αιγόκερως με την νοοτροπία του επιτυχημένου, θα είναι ο υποστηρικτής σου καθώς βαδίζεις στη ζωή δίπλα του.

Αλλά θα ήταν πολύ αμέλεια αν δεν έγραφα για την ισότιμη, αποτελεσματική ένωση ανάμεσα σε Παρθένο και Ιχθύ. Είστε και οι δύο εξαιρετικά ψυχοπονιάρηδες και περήφανοι για να βάλετε την μεταξύ σας ευτυχία πάνω από το εγώ σας. Με την ονειρεμένη φύση του, ο Ιχθύς σε βοηθάει να χαλαρώσεις, ακόμα και λίγο.

Ζυγός Το σημείο ένωσης του Ζυγού με τον Δίδυμο είναι οι κοινωνικές χάρες. Με τις στιβαρές ικανότητες που και οι δύο διαθέτετε είστε και οι δύο αγαπημένοι του κόσμου. Εξίσου σημαντικό, η προτίμηση σου για συναναστροφές με την οικογένεια και τους φίλους σου. Κάτι που σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν καβγάδες όταν δεν περνάς χρόνο μαζί του.

Παραδόξως και ο Κριός είναι πολύ ωραίο ταίρι για τον Ζυγό. Η έμφυτη σταθερότητα απαλύνει την παρορμητικότητα και η ενέργεια του βγάζει προς τα έξω την ευχάριστη πλευρά σου. Τα ετερώνυμα έλκονται, όπως ξέρεις. Δες επίσης ποιο είναι το ιδανικό πρώτο ραντεβού για κάθε ζώδιο!

Σκορπιός Αισθάνεσαι πολύ έντονα κάποια πράγματα και έχεις μία συνήθεια να αποχωρείς όταν δυσκολεύουν τα πράγματα. Ο Υδροχόος σαν σύντροφος με τις εξαιρετικές του ικανότητες στην επικοινωνία θα είναι το αντίδοτο για να σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις ότι θες. Σε αντάλλαγμα, το πάθος σου θα τον αιχμαλωτίσει.

Ο Καρκίνος είναι ακόμη ένα ταίρι. Η ευαίσθητη φύση σου και η συνήθεια να σταματάς όταν σε υποτιμούν δεν δε ενοχλεί πλέον καθώς ο Καρκίνος είναι αφοσιωμένος και άξιος ρομαντικός φρουρός.

Τοξότης Απλός και ταπεινός, δύσκολα θα εξερευνήσεις τον κόσμο όταν είσαι ζευγάρι με κάποιον που δεν έχει την ίδια όρεξη με εσένα. Γι’ αυτό ο Κριός ταιριάζει απόλυτα μαζί σου και θα είναι υπερβολικά υποστηρικτικός όταν θα παίρνεις αποφάσεις που πολλά ζευγάρια θα τα παρατούσαν.

Ο Δίδυμος επίσης είναι ωραίος συνδυασμός. Είναι ανοιχτόμυαλος και πάντα πρόθυμος για κάθε βήμα μαζί σου. Μέχρι να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα που το ταξιδιάρικο μυαλό σου έχει ξεφύγει. Το να έχεις τον καλύτερο συνδυασμό σε ένα άτομο μετράει πραγματικά για σένα.

Αιγόκερως Αναμενόμενο, πως με τον Ταύρο θα ήσουν το ζευγάρι του παραδείσου. Φτιαγμένοι και οι δύο από το ίδιο καλούπι. Η πρακτικότητα και η σκληρή δουλειά ως αντάλλαγμα για μία καλή ζωή είναι η φιλοσοφία που αναζητάτε, αλλά η πραγματική ομορφιά βρίσκεται στο γιν και στο γιανκ. Τον ενθαρρύνεις να ανεβάσει τις προσδοκίες του ενώ η ευαισθησία του σε ανεβάζει.

Ο Καρκίνος επίσης είναι ιδανικό ζευγάρι με την αγάπη του που μεγαλώνει, μπορείς να βρεις ένα μέρος άνεσης που σου επιτρέπει να είσαι ευάλωτη- μία μεγάλη ανακούφιση και πηγή ευτυχίας για το πιο πληγωμένο ζώδιο του κύκλου. Δες επίσης τι δεν ανέχεται κάθε άντρας με βάση το ζώδιο του!

Υδροχόος Είσαι δραστήρια και πάντα αναζητάς την περιπέτεια- γι’ αυτό χρειάζεσαι έναν σύντροφο που θα σταθεί στο πλευρό σου ό,τι και να γίνει. Η αδιάκοπη αφοσίωση του Σκορπιού που θα σε υποστηρίζει μέχρι και τις πιο τρελές σου ιδέες. Η υψηλή σου νοημοσύνη θα λατρέψει την ειλικρίνεια του και οι λύσεις για τα προβλήματα σου θα ελέγχονται συνεχώς.

Ακόμα ένας ωραίος συνδυασμός είναι με τον Λέων. Η μεγάλη του και θερμή προσωπικότητα και η αυτοπεποίθηση του, σνομπάρει τους κοινωνικούς κανόνες όπως κι εσύ.

Ιχθύες Η εμπάθεια σου και η συναισθηματική ειλικρίνεια είναι η μεγαλύτερη δύναμη σε μία σχέση και τα καταφέρνεις καλύτερα με κάποιον από την ίδια πλευρά. Ο συμπονετικός Καρκίνος είναι λοιπόν ιδανικό ταίρι αφού είναι πιστός ακροατής και λατρεύει τα ρομάντζα. Δεν μπλέκει με τα αισθήματα που τείνεις εσύ. Η υπερπροστατευτική φύση τους είναι επίσης μεγάλο προσόν, καθώς η ευαισθησία σου συχνά οδηγεί σε χαμένα σημάδια ζήλιας.

Αλλά μην προσπερνάς τον Ταύρο. Όπως εσύ, έτσι κι αυτός είναι αισθηματικός με μακροχρόνια σημάδια αγάπης. Και με την θέληση του Ταύρου θα σε πιέσουν στη δουλειά όπως κανένα άλλο ζώδιο. Δες επίσης τι είδους σύζυγος θα είσαι με βάση το ζώδιο σου!

ediva.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook