Ποιος είναι ο «γκουρού» της Eurovision που ζητά την απόσυρση Καπουτζίδη από την Eurovision – «Η ΕΡΤ πρέπει κάτι να κάνει»

Σε ένα άκρως αιχμηρό σχόλιο προχώρησε ο πρώην πρόεδρος του OGAE που αφορά τον Γιώργο Καπουτζίδη σχετικά τον τρόπο που μετέδωσε την Eurovision. Ο Αντώνης Καρατζίκος τόνισε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει να αποσυρθεί, χαρακτήρισε την παρουσίαση του «απαράδεκτη» ενώ ζήτησε από την ΕΡΤ «κάτι να κάνει».

«Θα το πω όσο πιο αξιοπρεπώς μπορώ. Η παρουσίαση του σημερινού ημιτελικού ήταν απαράδεκτη. Νομίζω ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει τελικά να αποσυρθεί. Δεν γίνεται να αλλάζουμε κανάλι για να αποφεύγουμε τον σχολιασμό. Παρασύρει και την Κοζάκου στην δική του ατμόσφαιρα που είναι λάθος, λάθος, λάθος. Η ΕΡΤ πρέπει κάτι να κάνει», έγραψε στην προσωπική του σελίδα του στο Facebook ο Αντώνης Καρατζίκος.

Νωρίτερα την ίδια μέρα ο Αντώνης Καρατζίκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» του Mega και εξήγησε τι συνέβη και ενοχλήθηκε.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα σκεπτικό στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη για την εξέλιξη του διαγωνισμού και την εξέλιξη της μετάδοσης. Θεωρώ πως ο Γιώργος είναι ανήσυχο μυαλό, ένας έξυπνος άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Προσπάθησε να μπει στο σαλόνι μας και να είναι κάποιος στην παρέα μας που λέει και σχολιάζει διάφορα πράγματα» είπε αρχικά.

Παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Καρατζίκος διαφώνησε με το άκρως προοδευτικό σχόλιο του κ. Καπουτζίδη που αποφάσισε να κάνει «on – air» προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του από μια άκρως συντηρητική και ομοφοβική επίθεση.

Μήπως ο κ. Καρατζίκος συντάσσεται με τις ακραίες ομοφοβικές δηλώσεις;

koutipandoras.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ