Ποιοι πήγαν από τα Χανιά στην ομιλία Μητσοτάκη στο Ηράκλειο – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

ποιοι-πήγαν-από-τα-χανιά-στην-ομιλία-μη-1616002

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της ΝΔ στην Κρήτη για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και είναι περιττό να πούμε ότι η αίθουσα του πολιτιστικού-συνεδριακού κέντρου Ηρακλείου ήταν κατάμεστη από κόσμο, από όλους τους νομούς.

Πέρα από τους υπουργούς, μεταξύ αυτών τον Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον Γιάννη Πλακιωτάκη, τον Κώστα Σκρέκα και μια σειρά υφυπουργών, όπως τον Άκη Σκέρτσο, τον Γιώργο Καραγιάννη, τον Λευτέρη Αυγενάκη και άλλους, στην αίθουσα βρέθηκαν βουλευτές, στελέχη του κόμματος και απλοί ψηφοφόροι της ΝΔ.

Σε περίοπτη θέση καθόταν ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, ακριβώς στη μέση της υπουργικής… κερκίδας. Νωρίτερα, είχε δεχτεί άλλο ένα… κομπλιμέντο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος στην παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδίου για την Κρήτη είχε πει πως τον βλέπει περιφερειάρχη ακόμα και το… 2030.

Από τα Χανιά εθεάθησαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Βασίλης Διγαλάκης, ο υποψήφιος βουλευτής Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και κομματικά στελέχη όλων των βαθμίδων.

Στην είσοδο του πρωθυπουργού ολόκληρη η αίθουσα σηκώθηκε για να τον χειροκροτήσει, ενώ στις πρώτες σειρές του αμφιθεάτρου, ακριβώς μπροστά στη σκηνή, είχαν τοποθετηθεί μέλη της ΟΝΝΕΔ για να… φτιάχνουν κλίμα.

Σε ένα κομματικό ακροατήριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φυσικά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο να αποσπάσει πλήθος χειροκροτημάτων. Στην ομιλία του υποβάθμισε την κατάθεση πρότασης μομφής από τον Αλέξη Τσίπρα, προσπαθώντας περισσότερο να εκθειάσει τη δράση της κυβέρνησής του.

Στη συνέχεια πάντως έγινε γνωστό ότι η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου και το υπόλοιπο πρόγραμμα της Πέμπτης που είχε ανακοινωθεί, ακυρώνονται, καθώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα, λόγω ακριβώς της πρότασης μομφής.

Δείτε φωτογραφίες:

4 thoughts on “Ποιοι πήγαν από τα Χανιά στην ομιλία Μητσοτάκη στο Ηράκλειο – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

  1. Οπότε τώρα ΟΛΟΙ γνωρίζετε ποιοί είναι οι προδότες της πατρόδος. Τώρα δεν έχετε κανένα άλλοθι για να λέτε «δεν ήξερα» Εβίβα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook