Ποιοι παίρνουν έδρα στην Περιφέρεια Κρήτης | Αναλυτικά οι σταυροί σε Χανιά-Ρέθυμνο-Ηράκλειο-Λασίθι

ποιοι-παίρνουν-έδρα-στην-περιφέρεια-κ-867952

Αναβρασμός επικρατεί στα επιτελεία των συνδυασμών για την Περιφέρεια Κρήτης, με τους γνώστες της διαδικασίας «να σβήνουν και να γράφουν» όσων αφορά στην κατανομή των εδρών για το επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα (ενσωμάτωση: 99,48%) για την Περιφέρεια, ο εκ νέου Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με το συνδυασμό «Κρήτη η Ζωή μας», συγκεντρώνει 31 έδρες με ποσοστό 60,75%. Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης με την «Κρήτη Μπροστά» και ποσοστό 26,57% καταφέρνει να πάρει 14 έδρες, ενώ στη Λαϊκή Συσπείρωση δίδονται 3 έδρες και από 1 έδρα στους συνδυασμούς «Ελληνική Αυγή για την Κρήτη» και «Ανυπόταχτη Κρήτη».

Όσον αφορά τώρα στην κατανομή των 14 εδρών στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, αυτές σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αναμένεται να κλειδώσουν ως εξής:

  • 6 έδρες για τον συνδυασμό Αρναουτάκη
  • 5 έδρες για τον συνδυασμό «Η Κρήτη Μπροστά», η μια εκ των οποίων όμως ανήκει στον επικεφαλής Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη και εκλέγονται οι 4 πρώτοι στη λίστα
  • 1 έδρα παίρνει η «Λαϊκή Συσπείρωση για την Κρήτη
  • 1 έδρα παίρνει και η «Ανυπόταχτη Κρήτη» για να εκλεγεί ο επικεφαλής της, αφού στα Χανιά ο συνδυασμός πετυχαίνει το υψηλότερο ποσοστό του.

Δείτε αναλυτικά τα συγκεντρωτικά στοιχεία του συνδυασμού στην πλατφόρμα της Περιφέρειας. Για τους σταυρούς των υποψηφίων κάντε κλικ παρακάτω στο κουτάκι «χάρτης της Περιφέρειας ΚΡΗΤΗΣ«, κλικ στον νομό που ενδιαφέρεστε και βλέπετε αναλυτικά τη σταυροδοσία:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook