Ποιοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ πιάστηκαν στα «πράσα» να απατούν τους συντρόφους τους

ποιοι-ηθοποιοί-του-χόλιγουντ-πιάστηκ-1263234

Οι πειρασμοί για τους διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ είναι πολλοί. Όταν γνωρίζεις ότι μπορείς να τα έχεις όλα δεν υπολογίζεις τις συνέπειες σωστά. Όπως συνέβη και με τους celebrities που ακολουθούν παρακάτω, οι οποίοι δεν φημίζονται ιδιαιτέρως για την πίστη που έδειξαν σε κάποιες από τις σχέσεις τους, οδηγώντας τες μάλιστα στο τέλος λόγω της απιστίας τους.

Τζουντ ΛοΌσο ο γοητευτικός βρετανός ηθοποιός ήταν αρραβωνιασμένος με τη Σιένα Μίλερ, κατά το 2005, πιάστηκε να την απατάει με την νταντά των παιδιών του. Στη συνέχεια η ίδια τον «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα, απατώντας τον με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Layer Cake», Ντάνιελ Κρεγκ.

Ίθαν ΧοκΛίγοι θα θυμούνται ότι ο Ιθαν Χοκ ήταν παντρεμένος με την Ούμα Θέρμαν. Ένας γάμος που, ωστόσο, έληξε άδοξα το 2003 καθώς ο σταρ του Χόλιγουντ απάτησε την σύζυγό του, επίσης, με την νταντά. Την οποία, τελικά, παντρεύτηκε το 2008.

Άστον ΚούτσερΟ Άστον Κούτσερ το 2013 απάτησε την τότε σύζυγό του, Ντέμι Μουρ, με μια αρκετά νεαρότερη γυναίκα ονόματι Σάρα Λέαλ. Η Λέαλ, μάλιστα, μίλησε ανοιχτά στον τύπο για την βραδιά που πέρασε με τον Κούτσερ, γνωστοποιώντας έτσι το συμβάν.

Μέγκ ΡάιανΗ Μεγκ Ράιν ήταν επί δέκα χρόνια παντρεμένη με τον Αμερικανό ηθοποιό Ντένις Κουέιντ, όταν τον απάτησε με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία του 2000 «Απόδειξη Ζωής», Ράσελ Κρόου. Το αποτέλεσμα; Ο γάμος των δύο ηθοποιών έληξε άδοξα.

ΜαντόναΑν και ποτέ δεν παραδέχθηκε ότι κάτι τέτοιο συνέβη, οι φήμες λένε ότι η Μαντόνα το 2008 απάτησε τον τότε σύζυγό της Γκάι Ρίτσι, με τον Άξεξ Ροντρίγκεζ (τον, μέχρι πριν λίγο, αρραβωνιαστικό της Τζένιφερ Λόπεζ). Ο σούπερ σταρ του μπέιζμπολ εθεάθη αρκετές φορές αν επισκέπτεται το διαμέρισμα της ποπ σταρ κατά τις βραδινές ώρες, και αργότερα μέσα στο ίδιο έτος η Μαντόνα και ο Ρίτσι χώρισαν. Όπως και ο Ροντρίγκεζ και με την σύζυγό του Σύνθια Σκέρτις.

Χιου ΓκραντΟ Χιου Γκραντ συνελήφθη το 1995 για άσεμνη συμπεριφορά αφού βρέθηκε με την Ντιβίν Μπρόουν, εργαζόμενη στη βιομηχανία του σεξ, στο αυτοκίνητό του. Το περιστατικό τελείωσε την οκταετή σχέση του με την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook