Ποιοι δήμοι των Χανίων και της Κρήτης χρηματοδοτούνται για καταφύγια αδέσποτων ζώων

ποιοι-δήμοι-των-χανίων-και-της-κρήτης-χ-1032403

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των κ.κ. Μ. Βορίδη, Θ. Λιβάνιου και Θ. Σκυλακάκη, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την 28η Δεκεμβρίου (Φ.Ε.Κ. Β’ 5732) καθορίστηκαν οι Δήμοι και Σύνδεσμοι Δήμων που χρηματοδοτούνται για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισής τους, καθώς και το ύψος της χρηματοδότησης για το έτος 2020.

Συγκεκριμένα στο νομό Χανίων θα χρηματοδοτηθούν:
xania

Στο νομό Ρεθύμνης:

rethimno

Στο νομό Ηρακλείου:

irakleio

Το αρ.1 της ΚΥΑ καθορίζει το ύψος της χρηματοδότησης σε 600.000,00 ευρώ.

Στο αρ.2 γίνεται η κατανομή της πίστωσης ως εξής:

α) Ποσοστό 19,3% για τις επιλέξιμες δαπάνες των δράσεων της βελτίωσης υφιστάμενου καταφυγίου και των ενεργειών διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ήτοι έως 514.345,76 €.

β) Ποσοστό 10,3% για τις επιλέξιμες δαπάνες της δράσης σίτισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, ήτοι έως 85.605,34 €.

Στο αρ.3 προβλέπονται τα δικαιολογητικά, στο αρ.4 η καταβολή της χρηματοδότησης, και στο αρ.5 ορίζονται οι χρηματοδοτούμενοι Δήμοι / Σύνδεσμοι Δήμων, με το ύψος χρηματοδότησης για τον καθένα.

One thought on “Ποιοι δήμοι των Χανίων και της Κρήτης χρηματοδοτούνται για καταφύγια αδέσποτων ζώων

  1. Αυτά να θωρείτε συντέκνοι, μισό εκατομυριο από τους φόρους σας για να χουνε τροφή και σπίτι τα αδέσποτα (όχι πως δεν τα χρειαζωντε ), αλλά τώρα καταμεσής του λοκνταουν (όχι πανδημίας, γιατί αυτό θα το δείτε σύντομα πως είναι το πιο μεγάλο σκάνδαλο του πλανήτη ), καταμεσής λοιπών του λοκνταουν κόβουνε σε σας την έκπτωση στα φάρμακα και δίνουνε στα……….αδέσποτα μισό εκοτομυρριο.
    Δηλαδή εσάς σας έχει ο ανθέλληνας καραγκιόζης πιο κάτω από τα αδέσποτα !
    Κατά κάποιο τρόπο η θεία δίκη σας τιμωρεί για την επιλογή σας να ψηφίσετε το γιο του αποστάτη για …πρωθυπουργό ! Κάρμα συντέκνοι, Κάρμα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook