Ποιοι διενεργούν ελέγχους στα Χανιά για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό; Εικόνες από λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

ποιοι-διενεργούν-ελέγχους-στα-χανιά-γ-1071385

Για μια ακόμη φορά, το Υπεραστικό  ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, φαίνεται πως αγνοεί τις σχετικές οδηγίες των αρμοδίων, σε ότι αφορά την δημόσια ασφάλεια επιβατών και οδηγών των οχημάτων, με αποτέλεσμα τα λεωφορεία σε περίοδο πανδημίας να είναι εν δυνάμει εστίες μετάδοσης κορονοϊού.

Η νέα καταγγελία αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο προς τον Πλατανιά, με αφετηρία από τον σταθμό του ΚΤΕΛ ξεκίνησε όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες , και σύμφωνα μάλιστα με τις καταγγελίες επιβιβάστηκαν επιβάτες και από στάσεις.

Φυσικά υπάρχει ευθύνη και του κοινού που δεν τηρεί τα μέτρα προστασίας, αλλά οι ευθύνες είναι κυρίως της διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και των μηχανισμών ελέγχου.

Αλήθεια, μερικοί πιστεύουν πως τελείωσε η περιπέτεια, αλλά δυστυχώς η συμπεριφορά τους έχει επιπτώσεις και στους γύρω τους.

Ελπίζουμε να μην έρθει ο καιρός για να βγούμε αληθινοί!

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Ποιοι διενεργούν ελέγχους στα Χανιά για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό; Εικόνες από λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

    1. Κανονικα οχι…αλλα υπαρχει νομαρχιακη αποφαση του νομου που βγηκε σε μια νυχτα πριν πολλα χρονια που το επιτρεπει..

  1. Τα δρομολόγια είναι απαράδεκτα αραιά και αυτά τα φαινόμενα θα συνεχιστούν. Αν δεν μπορούν να αυξήσουν τα δρομολόγια τότε να αφήσουν να εκτελούνται τα δρομολόγια από τα αστικά λεωφορεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook