Ποιοι «διάσημοι» έμειναν εκτός Βουλής

ποιοι-διάσημοι-έμειναν-εκτός-βουλή-1697192

Πρόσωπα γνωστά από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τον αθλητισμό, τα οποία επιστρατεύτηκαν από τα κόμματα για να φέρουν ψήφους, τελικά έμειναν εκτός Βουλής.

Ανάμεσά τους ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, η Νόνη Δούνια, ο Mιθριδάτης, ο Διονύσης Τσακνής, ο Σπύρος Μπιμπίλας και πολλοί άλλοι.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο υποψήφιος με τη ΝΔ στον Νομό Ιωαννίνων, Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν εκλέχθηκε καθώς έλαβε μόλις 2.105 σταυρούς.

Εκτός Βουλής έμεινε και η Νόνη Δούνια που ήταν υποψήφια με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων.

Οι υποψήφιοι με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα Αθηνών Σταύρος Νικολαΐδης και Ποσειδώνας Γιαννόπουλος επίσης δεν εκλέχθηκαν.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάφεραν τελικά να εκλεγούν ο ράπερ Mιθριδάτης, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών και ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών. Εκτός έμεινε και η σεναριογράφος Άννα Χατζησοφιά, η οποία «κατέβηκε» στο Βόρειο Τομέα Αθηνών. Σημειώνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, το μοναδικό «διάσημο» πρόσωπο που εκλέχθηκε ήταν η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος Ράνια Θρασκιά που ήρθε δεύτερη στην Α’ Θεσσαλονίκης, μετά την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Από το ΚΚΕ δεν κατάφερε να εκλεχθεί ο γνωστός Βαγγέλης Σερίφης ή DJ Rico, ο οποίος ήταν υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα Αθήνας. Ούτε ο γνωστός συνθέτης και ερμηνευτής Διονύσης Τσακνής, ο οποίος ήταν υποψήφιος στο Επικρατείας, τα κατάφερε.

Εκτός έμειναν και η Ελένη Γεραμισίδου, που ήταν υποψήφια με το ΚΚΕ στην Ανατολική Αττική, ο Παύλος Ορκόπουλος, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα Αθηνών και η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια στην Κορινθία. Σημειώνεται ότι η Σεμίνα Διγενή που ήταν υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθηνών, «σάρωσε».

Από το ΜέΡα25 που έμεινε εκτός Βουλής, δεν τα κατάφερε ούτε Αντώνης Ξυλούρης («Ψαραντώνης»).

Εκτός έμεινε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν υποψήφιος με το κόμμα Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, το οποίο δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Εκτός Βουλής έμεινε και το «Κίνημα φτωχών», με τον Χρήστο Βαλαβανίδη υποψήφιο στον Β1 Βόρειο Τομέα Αττικής, τον Ηλία Λογοθέτη στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών και τον πρόεδρο του κόμματος Παύλο Κοντογιαννίδη στον Β3 Νότιο Τομέα Αττικής, στον Νομό Ημαθίας και στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Τέλος, εκτός έμεινε και ο Βασίλης Τσιάρτας που ήταν υποψήφιος με το κόμμα Τζήμερου – Κρανιδιώτη, αλλά και ο Βασίλης Παϊτέρης που κατέβαινε με το ΕΑΝ του Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook