Ποιο ζευγάρι αποχώρησε χθες από το Just the 2 of us | Video

ποιο-ζευγάρι-αποχώρησε-χθες-από-το-just-the-2-of-us-v-1565040

Tον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή του J2US κλήθηκαν να δώσουν, για μια ακόμα φορά, τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια το βράδυ του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Alpha. Φυσικά οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης έχοντας την γνώριμη κριτική επιτροπή στο πλευρό του.

Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή, την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου. Μέσα από την βαθμολογία τους… έστειλαν στην πρώτη θέση του πίνακα κατάταξης τον Πάνο Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα, Ο Παυλος Σταματόπουλος με την Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη και η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρέθηκαν η Νάνσυ Παραδεισανού με τον Σώτη Βολάνη.

Όπως πάντα, όμως, τον πρώτο μα και τον τελευταίο λόγο στο J2US έχει το τηλεοπτικό κοινό. Με τις ψήφους του είναι εκείνο που καθορίζει ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει στο τέλος κάθε live. Έτσι, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης έμελλε να ανακοινώσει σε ένα ζευγάρι πως αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τραγούδησε στη σκηνή του μουσικού σόου του Alpha.

Και η αποχώρηση σε αυτό το live του J2US είχε μόνο δύο ονόματα. Αυτά ήταν της Νάνσυ Παραδεισανού και του παρτενέρ της, Σώτη Βολάνη.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook