Ποιο μοντέλο του GNTM κάνει καριέρα στην Κίνα

ποιο-μοντέλο-του-gntm-κάνει-καριέρα-στην-κ-1370875

Ένα από τα μεγάλα φαβορί του GNTM στον προηγούμενο κύκλο κάνει καριέρα εκτός συνόρων και μάλιστα στην μακρινή… Κίνα. Ο λόγος για την Μαριαγάπη Ξυπόλια η οποία εδώ και αρκετούς μήνες ζει στην Κίνα, όπως αποκάλυψε η μητέρα της.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, η Κατερίνα Βελούδου που ήταν και η ίδια μοντέλο, μιλά για την ζωή της κόρης της στην άλλη άκρη της γης.

“Μου λείπει η Μαριαγάπη, η οποία δουλεύει σαν μοντέλο εδώ και πέντε μήνες στην Κίνα. Είναι άγνωστο το πότε θα έρθει γιατί έχει χτίσει μια υπέροχη καριέρα. Είναι μεταξύ δύο πόλεων, έχει δύο σπίτια δηλαδή και κάθε μέρα είναι σε κίνηση” ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κερδίζει βέβαια αρκετά χρήματα, δεν θα πήγαινε αλλιώς στην Κίνα αν δεν έβγαζε τα χρήματα που ονειρεύονται όλα τα μοντέλα» σημείωσε η μητέρα της.

«Για μένα είναι τιμή που η Μαριαγάπη βρίσκεται εκεί γιατί εγώ ως μοντέλο δεν μου έτυχε ποτέ μια πρόταση για να έχω ένα τέτοιο ταξίδι» συμπλήρωσε η Κατερίνα Βελούδου ενώ αποκάλυψε πως της λείπει το αγόρι της, ο Αιμιλιάνο. Μάλιστα δεν αποκλείεται αν ταξιδέψει κι εκείνος στην Κίνα για να είναι μαζί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook