Ποιο είναι το πιο κολακευτικό σχήμα νυχιών και γιατί

ποιο-είναι-το-πιο-κολακευτικό-σχήμα-νυ-1274077

Η επιλογή για το σχήμα των νυχιών είναι μια συνήθεια. Στρογγυλά, οβάλ, τετράγωνα, ή στιλέτο, το σχήμα των νυχιών που επιλέγετε είναι αυτά που έχετε συνηθίσει να κάνετε.

Το σχήμα όμως που δεν απογοητεύει ποτέ και ταιριάζει σε όλες είναι ένας συνδυασμός του οβάλ και του τετραγώνου. Λέγεται squoval και πρωταγωνιστεί τόσο στο feed του instagram, όσο και του pinterest.

To squoval είναι μια πολύ chic επιλογή που αποτελείται από τετραγωνισμένο σχήμα νυχιού με οβάλ γωνίες. Τόσο απλό και πολύ κλασικό, που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Υιοθετήστε το! Πιο κάτω πάρτε ιδέες και μερικές ακόμη πληροφορίες γι΄αυτό.

Το squoval σχήμα εκτός από κλασσικό είναι και πανεύκολο να επιτευχθεί. Συνδυάζεται τέλεια τόσο με ανοιχτόχρωμα όσο και με πιο σκουρόχρωμα βερνίκια.

Σχήμα νύχια

Τα μόνα εργαλεία που χρειάζεστε για να το δημιουργήσετε στο σπίτι είναι ένας νυχοκόπτης και μια λίμα νυχιών. Επιλέξτε μια ήπια λίμα και ξεκινήστε να το δουλεύετε.

Αυτό το σχήμα λειτουργεί εξαιρετικά και για κοντά και για μακριά νύχια. Οι ειδικοί προτείνουν να ξεκινήσετε με πιο κοντά νύχια, καθώς μ’ αυτό το σχήμα μακραίνουν καλύτερα και ομοιόμορφα.

Σχήμα νύχια

Η περισσότερη δουλειά για να πετύχετε το squoval σχήμα γίνεται με το νυχοκόπτη, ο οποίος θα δώσει τη βάση που σχήματος που θα επεξεργαστείτε. Όταν θα κόβετε τα νύχια σας στο επιθυμητό μήκος, δώστε μεγαλύτερη σημασία στο να έχουν ένα τετράγωνο σχήμα για να μπορείτε να το σμιλεύσετε έπειτα.

Στη συνέχεια  χρησιμοποιήστε τη λίμα σας για να λειάνετε τις αιχμηρές γωνίες και να τους δώσετε ένα στρογγυλεμένο σχήμα, σαν να δημιουργείτε δηλαδή μια ελαφριά καμπύλη. Αποφύγετε να κάνετε επαναλαμβανόμενες κινήσεις εμπρός  – πίσω με τη λίμα, γιατί μ’ αυτόν τον τρόπο είναι πιθανό να ξεφύγετε από το επιθυμητό σας σχήμα εύκολα.

Προτιμήστε να κάνετε απαλές κινήσεις μεμονωμένα προς μια κατεύθυνση και σιγά σιγά θα δείτε το σχήμα να δημιουργείται.

Τέλος, μπορείτε να κάνετε μικρές διορθώσεις στο σχήμα, αναλόγως αν θέλετε να είναι πιο οβάλ ή πιο τετράγωνο. 

Πηγή: Instyle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook