Ποινική δίωξη στους δύο αστυνομικούς για ομαδικό βιασμό της 19χρονης – Κατέγραψαν το περιστατικό

ποινική-δίωξη-στους-δύο-αστυνομικούς-1544374

Με το κακούργημα του ομαδικού βιασμού είναι πλέον αντιμέτωποι οι δύο αστυνομικοί του ΑΤ Ομονοίας, καθώς σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Παράλληλα στη δίωξη περιλαμβάνεται και το αδίκημα της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, που αποδόθηκε στους κατηγορούμενους. Κι αυτό γιατί φέρονται να κατέγραψαν μέσω κάμερας το περιστατικό.

Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν ενώπιον του τακτικού ανακριτή από τον όποιον αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί φέρονται να δηλώνουν πως υπήρξε συναίνεση της 19χρονης καταγγέλλουσας.

Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία μίας 19χρονης κοπέλας στο Εσωτερικών Υποθέσεων, που αμέσως ξεκίνησε έρευνα, προσήγαγε τους εμπλεκόμενους και έδωσε εντολή να γίνουν όλες οι απαραίτητες προανακριτικές πράξεις, όπως συλλογή καταθέσεων, βιντεοληπτικών υλικών, ψυχιατρικής και ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης στο θύμα.

Η έκθεση της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης έφτασε στις 11 το πρωί σήμερα στο Εσωτερικών Υποθέσεων, από την οποία προέκυπτε πως υπήρχαν στοιχεία κακοποίησης και έτσι η δικογραφία έφυγε, πήγε στον Εισαγγελέα και σύντομα εκδόθηκαν εντάλματα σε βάρος των δύο εμπλεκόμενων αστυνομικών τα οποία και εκτελέστηκαν επί τόπου.

Τους «καίνε» καταθέσεις και βίντεο

Η κοπέλα περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας με μία φίλη της όταν σταμάτησαν και έπιασαν κουβέντα με τους αστυνομικούς μία τετραμελούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Με διάφορες προφάσεις για κάποιες πληροφορίες που ζητούσε η 19χρονη, οι δύο από τους αστυνομικούς την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας, η φίλη της έφυγε, ενώ και οι άλλοι δύο αστυνομικοί της ομάδας δεν συμμετείχαν στα όσα ακολούθησαν.

Οι δύο αστυνομικοί ισχυρίστηκαν στην κατάθεσή τους πως δήθεν ό,τι έγινε, συνέβη εκτός Τμήματος και Υπηρεσίας και εντός του αυτοκινήτου ενός εκ των εμπλεκομένων και με την συναίνεση της 19χρονης, ωστόσο καταθέσεις και βιντεοληπτικά υλικά τους «καίνε» και προκύπτει πως όσα υποστήριξε η 19χρονη είχαν βάση, αφού οι δύο επίορκοι αστυνομικοί την οδήγησαν σε δωμάτιο του Αστυνομικού Τμήματος που χρησιμοποιείται ως αποδυτήρια και εκεί την βίασαν.

Η έρευνα του Εσωτερικών Υποθέσεων για αυτή την απίστευτη υπόθεση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και για τυχόν άλλους ευθύνες με οποιονδήποτε τρόπο για όσα έλαβαν χώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

news247.gr

One thought on “Ποινική δίωξη στους δύο αστυνομικούς για ομαδικό βιασμό της 19χρονης – Κατέγραψαν το περιστατικό

  1. Από τότε που μπήκε η αστυνομία στις πανελλήνιες, μπαίνει μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι. Βεβαίως να μην μπαίνει και αυτός που έχει μπάρμπα στην Κορώνη….κάτι πρέπει να γίνει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook