Ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο στον πατέρα του 5χρονου – «Θα σωθεί μόνο με θαύμα», λέει η θεία του παιδιού

ποινική-δίωξη-για-έκθεση-ανηλίκου-σε-κ-1575782

Ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, από τον οποίο προέκυψε σοβαρή σωματική βλάβη, ασκήθηκε στον πατέρα του 5χρονου που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους, στον Κολωνό.

Την ίδια στιγμή, δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια του 5χρονου αγοριού που δίνει τεράστια μάχη για τη ζωή του μετά από φωτιά«Θα σωθεί μόνο με ένα θαύμα», δήλωσε η θεία του στον Alpha, ισχυρισμό τον οποίο συμφωνεί και η μητέρα των παιδιών. «Eίναι σε κρίσιμη κατάσταση, χάλια. Μόνο ένα θαύμα μπορεί να το συνεφέρει».

«Δεν μας δίνουν ελπίδες, δεν λειτουργεί εγκεφαλικά, δεν λειτουργούν οι πνεύμονες. Δεν μας δίνουν ελπίδες μόνο ένα θαύμα… Προσευχηθείτε για το παιδί» ανέφερε η θεία.

«Ο αδερφός μου, μου είπε ότι είχε ξαπλώσει στην κρεβατοκάμαρα και άκουσε φωνές. Ο μικρός που είναι στο Παίδων για καλή του τύχη εγκλωβίστηκε στο μπαλκόνι. Μου είπε «αδερφή προσπάθησα να το σώσω ήρθε η πυροσβεστική και μας απεγκλώβισε»» σημείωσε η ίδια.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook