Ποινή φυλάκισης σε γονείς που χτύπησαν την κόρη τους επειδή δεν πήρε πτυχίο Αγγλικών!

ποινή-φυλάκισης-σε-γονείς-που-χτύπησα-1341273

Με ποινή φυλάκισης ενός έτους, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκαν οι γονείς 15χρονης έφηβης από τον Βόλο που έδειραν την κόρη τους επειδή δεν πήρε πτυχίο Αγγλικών!

Μετά το περιστατικό που έγινε την περασμένη Πέμπτη, η 15χρονη έστειλε μήνυμα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ζητώντας βοήθεια και έτσι η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία και πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Στο μήνυμά της, η 15χρονη έγραφε ανάμεσα σε άλλα «φοβάμαι, έχω πέσει θύμα κακοποίησης».

Με παρέμβαση του Εισαγγελέα συνελήφθησαν οι δύο γονείς και ασκήθηκε δίωξη για απλή σωματική βλάβη κατά ανηλίκου. Την Παρασκευή βρέθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Στην απολογία τους, οι δύο γονείς υποστήριξαν ότι η κόρη τους είναι αντιδραστική λόγω εφηβείας και πως όταν της είπαν ότι θέλουν να τη σπουδάσουν για να πάρει πτυχίο Αγγλικών, αυτή τους έβρισε.

Από την πλευρά της η εισαγγελέας τους προειδοποίησε ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το παιδί τους σε αυτήν την κρίσιμη ηλικία καθώς η έντονη πίεση που μπορεί να νιώσει ενδέχεται α την οδηγήσει να φύγει ακόμα και από το σπίτι και αυτό να την εκθέσει σε μεγαλύτερους κινδύνους.

Παράλληλα η Εισαγγελέας έδωσε εντολή να γίνει και έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης της 15χρονης, ενώ παραγγέλθηκε και η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί και άλλες αξιόποινες πράξεις της ίδιας φύσεως.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook