Ποιες γλάστρες και ποιες καρέκλες; Ο «δαιμόνιος» Χανιώτης ξέρει πως θα καβατζώσει θέση πάρκινγκ | Photos

ποιες-γλάστρες-και-ποιες-καρέκλες-ο-δ-966298

Πλαστικές καρέκλες, γλάστρες, μέχρι και… τενεκέδες φέτας έχουν σκαρφιστεί διάφοροι «εξυπνάκηδες» για να εξασφαλίσουν μια μόνιμη θέση στάθμευσης στον δρόμο, όπου τους βολεύει…

Αυτό όμως που έχει κάνει ο δαιμόνιος Χανιώτης στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, ξεπερνά μακράν κάθε παρόμοια απόπειρα για parking-καβάτζα.

Δεν είναι πολύς καιρός που ο εξυπνάκιας βγάζει τα είδη… υγιεινής στον δρόμο και τα μαρκάρει μάλιστα με κορδέλα, για να μαρκάρει την περιοχή που θα παρκάρει μόνο η αμαξάρα του.

Για του λόγου το αληθές δείτε και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr από το σημείο, με την λεκάνη τουαλέτας και τον νιπτήρα να… μοστράρουν στην άσφαλτο:

Πάντως αν θέλει να επέμβει κάποια αρμόδια αρχή, η Τροχαία ας πούμε -μια ιδέα λέμε εμείς-, ο συγκεκριμένος κύριος το κάνει εδώ καιρό το συγκεκριμένο «δρώμενο», στο ακόμα πιο συγκεκριμένο σημείο…

zarpanews.gr

4 thoughts on “Ποιες γλάστρες και ποιες καρέκλες; Ο «δαιμόνιος» Χανιώτης ξέρει πως θα καβατζώσει θέση πάρκινγκ | Photos

  1. Πραγματικά Απίστευτος!!! Μα πραγματικά ας κάνουν κάτι….μια βόλτα στους δρόμους! Υπάρχουν άπειρες τέτοιες περιπτώσεις που δεν μας αφήνουν να παρκάρουμε στα σπίτια μας!!!

  2. Έχω μείνει άφωνος!!! χαχαχαχα
    Ξεκινήστε π.χ. την οδό Μανουσογιαννάκηδων απο την αρχή, στρίβωντας από την Σκαλίδι αριστερά και μέχρι πάνω που βρίσκει την Θερίσσου, να δεις ευρηματικότητα – και ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει τίποτα. Ούτε οι «αδιάφθοροι» της τότε Δημοτικής αστυνομίας, ούτε και οι κανονικοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook