Ποιες ενέργειες κάνει η ΔΕΥΑΧ για να μην γίνουν διακοπές νερού στο Ακρωτήρι

ποιες-ενέργειες-κάνει-η-δευαχ-για-να-μη-713654

Στις απαραίτητες ενέργειες για να μην υπάρξουν προβλήματα διακοπών στην υδροδότηση στην περιοχή του Ακρωτηρίου, από εργασίες στο αντλιοστάσιο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, στο Βλητέ, προχώρησε η ΔΕΥΑΧ.

Όπως γίνεται γνωστό με σχετική ανακοίνωση, και σε συνέχεια της ανακοίνωση του ΟΑΚ, (δείτε εδώ) «η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.) περί διακοπής λειτουργίας του αντλιοστασίου του στην περιοχή του Βλητέ και με δεδομένη την αναγκαιότητα συντήρησής του, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη υδροδότηση της Δημοτικής Ενότητας Ακρωτηρίου.

Πιο συγκεκριμένα, σε έκτακτη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., αναμένεται να εγκριθούν οι σχετικές δαπάνες για την εγκατάσταση και λειτουργία γεννήτριας ηλεκτρικής ενέργειας (Η/Ζ-Ηλεκτροπαραγωγό Ζεύγος) υψηλής ισχύος στο αντλιοστάσιο του Ο.Α.Κ. στον Βλητέ. Με τον τρόπο αυτό θα είναι σε θέση να λειτουργήσει το βασικό αντλητικό συγκρότημα ύδρευσης και με την συμπλήρωση των απαραίτητων μικρών ποσοτήτων νερού που μπορούν να σταλθούν από τη δεξαμενή του Άη Γιάννη, πιστεύουμε ότι θα ελαχιστοποιηθούν ή και μηδενιστούν οι πιθανές διακοπές υδροδότησης από την Τρίτη 2 Απριλίου (08.00 π.μ.) έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου (08.00 π.μ.).

Σημειώνεται ότι η διακοπή είναι πιθανό να περιορισθεί χρονικά, σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, επομένως όλο αυτό το διάστημα τα δίκτυα ύδρευσης θα θεωρούνται υπό πίεση.»

Zarpanews.gr

One thought on “Ποιες ενέργειες κάνει η ΔΕΥΑΧ για να μην γίνουν διακοπές νερού στο Ακρωτήρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook